Sayfa 546/1000 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Alıntı Originally Posted by uzay44 Yazıyı Oku
    BloombergHT'deki adam Sadece Antalya'ya bu yaz 9 milyar dolar para girecek dedi turizmle
    ışık ökte daha hiç tutturduğunu görmedim en son pazartesi akşamı idi galiba doalr salı5.20 lere inecek diyordu
    bir halt olacağı yok.

Gelir idaresi baskanligi : 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren verilmesi gereken bazı vergi beyannamelerinin verilme sürelerinin uzatılmasına karar verilmiştir

Buna göre 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren verilmesi gereken Muhtasar (Gelir Vergisi Kanununun geçici 67 nci maddesi, Kurumlar Vergisi Kanununun 15 ve 30 uncu maddesi kapsamında verilenler ile Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannameleri dahil), Damga Vergisi, Katma Değer Vergisi, Kurumlar Vergisi, Yıllık Gelir Vergisi ve Geçici Vergi Beyannamelerinin verilme süreleri tek seferde ödenen vergilerde ödeme süresinin, taksitle ödenen vergilerde ise ilk taksit ödeme süresinin son günü bitimine kadar uzatılmıştır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,351
    BloombergHT'deki adam Sadece Antalya'ya bu yaz 9 milyar dolar para girecek dedi turizmle
    hangi hisseyi alacağımızı da deseydi bari
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    hangi hisseyi alacağımızı da deseydi bari
    sakın uyma ona
    bir halt olacağı yok.

bunlarda havuzcu değilmi
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,351
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ışık ökte daha hiç tutturduğunu görmedim en son pazartesi akşamı idi galiba doalr salı5.20 lere inecek diyordu
    Işık isminin eş anlamlısı ziya!
    Ziya Ziya sallama Ziya repliğindeki durum sevgili başkan
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Müge Anli'daki Mehdi gibi yani
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Müge Anli'daki Mehdi gibi yani
    izlemedim oda mı tutturamamıştı
    yoksa bir sürü kişiyi öldüreni mi diyon
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 546/1000 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz