-

Originally Posted by
cumartesi71
Uzun mevzu bu ama propaganda yapanla, realiteyi konuşanların farkedileceğini sanıyorum. Zaten propaganda yapacak kişi ebleklerin bol olduğu ortamı tercih eder,sanırım burada fazla işi olmaz.Bu bağlamda tespitiniz yanlış,yoksa gerçekten ve kötü niyetli propaganda yapanlar vardır,buna katılırım ki,bazı yerlerde ben de rastladım. Ülkenin iyiliğini isteyen ama önünde bunu sağlayacak bir uzaktan yakından bir seçenek görmeyen birisi ne yapmalı? Bu konuda aydınlatıcı ve doğru bir bilgiye sahipseniz,paylaşmanız durumunda oldukça faydalı olacaktır.
Lütfen sözlerim yanlış anlaşılmasın, buradaki arkadaşlarımızın genler kültür düzeyi fazlasıyla tatmin edici hepsi bilinçli insanlar kasıtlı bir paylaşım olduğunu kesinlikle düşünmedim ihtimal vermem , art niyetli olanları da Ayhan abiyle Reha abi anında imha ediyor zaten .
Söylediğiniz soruya herkesin bir cevabı var , ben de bir şey derim ama kapsayıcı olmaz .
Sorununuza Gandhi ' nin bir sözüyle cevap vereyim , şöyleydi galiba : '' Olmasını istediğiniz değişim rüzgarının kendisi olun .''
Oy çalınma hakkında da şunu söyleyeyim. AKP 'nin yüzde 87 oy aldığı bir ilçede kesinlikle oy çalınmadı son seçimde. Muhtelif olaylar olmuş olabilir tabiki ( adam gelmiştir körüm diyerek başkasına oy kullandırmıştır falan gibi ) ama oy çalınmadı. Oylar çalınmıyor arkadaşlar . Oy çalındığını düşünen bir vatandaş hiçbir görev almadan oy kullandığı sandıkta oy çalınmasına tek başına engel olabilir. Şüphesi olan böylece şüphelerini giderebilir .
-

Originally Posted by
kızılyıldız
bir an kılıçdaroğlu geldi zannettim.
neyse umudunuzu koruyun tabiki.
Ya bu iltifattır değil mi ? Öyledir ya .
Kılıçdaroğlu ile beraber muhalefet liderleri hakkında iyi şeyler düşünmüyorum da
-

Originally Posted by
reha kaya
Cenaze aracı olmasin o?
İETT envanterine giren ilk Mercedes'ler O321H modeli idi. 1955'te satın alınan bu otobüsler ile yeni bir döneme girilmişti.
Siyaset topiginden arakladim...
Ankaraya ilk havalimani, opera salonunu da o acti
Ispartada unv yoktu
Evlerde buzdolabi yoktu, topraga gomuyorduk peyniri falan
Turkiye coldu o zaman. Ben cocuktum. Hatirliyorum o gunleri.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
dimitris
Ya bu iltifattır değil mi ? Öyledir ya .

Kılıçdaroğlu ile beraber muhalefet liderleri hakkında iyi şeyler düşünmüyorum da

bende iyi şeyler düşünmüyorum da
o yazıdan sonra
tıpış tıpış sandığa gideceksiniz dersiniz diye bekledim.
şaka bir yana
10 seçim kaybetmiş adamı daha koltuktan kovamıyorlar da
iktidarı düşüreceklermiş.
fıkra gibi.
-
güzel indirdiler.
pazar akşamına gaplı açılış istemiyorlar sanırım.
10-15 dün düşüş bekliyorum seçimden sonra. sonrası mâlum.
pazar gecesi görüşmek üzere hayırlı geceler.
çok iyi gece gece 
https://mobile.twitter.com/e507/status/1111729049515233281
-
Pes ettim...Tebrikler Purple.
-
söylemeden geçemiycem.
trt çocuk korosu var şuan.
istanbulu kaybedeceğini mi düşünüyor acaba rte.
anadolu lisesinin tüm öğrencilerini toplamış.
rtenin karşısına oturmuş kanald nin spikeri içinde türlü cümleler kurmak isterim ama malesef içimde kalsın
-

Originally Posted by
kızılyıldız
bende iyi şeyler düşünmüyorum da
o yazıdan sonra
tıpış tıpış sandığa gideceksiniz dersiniz diye bekledim.
şaka bir yana
10 seçim kaybetmiş adamı daha koltuktan kovamıyorlar da
iktidarı düşüreceklermiş.
fıkra gibi.
Tıpış tıpış sandığa gideceksiniz
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules