Sayfa 768/1000 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,137 - 6,144 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Geride yine seçimle bir şey değişmeyeceğini söylemiş arkadaşımız. Saygılarımla böyle paylaşımlar yapmamanınızı rica ediyorum.

Kaybettiğinde değil vazgeçtiğinde yenilirsin diye bir sevdiğim bir söz vardır.

Beyaz , siyah ve gri propaganda teknikleri vardır. Gri propagandanın üstadı Mossad' dır. ( Ucuz Yahudi düşmanlığı yapmıyorum aksine severim çalışkanlıklarını. )

Gri propagandayı ''Şehir Efsaneleri '' diye tanımlasam güzel açıklamış olurum galiba.

Seçimle bir şey değişmeyeceği düşüncesi sizin düşündüğünüzün aksine ülkenin iyiliğini istemeyen insanların işine yarar. Bu yüzden bilinçli olarak gri propaganda yapıldığını düşünüyorum.

Muhalif insanların buna kolayca inanmasını ise kabullenilemeyen, anlamlandırılamayan bir şeyin reddedilmesi olarak yorumluyorum.

Çok uzattım ya . Gidin oyunuzu kullanın diyecektim niye bu kadar konuştum ben şimdi
    İyi ki de uzatmışsınız Sn. Dimitri. Güzel açıklama olmuş. Bazı kişiler bilerek, çoğu da bilmeyerek bu gri propogandayı bol bol kullanıyorlar maalesef.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Halkin yaptiginin tersini yapin

Halk bilincsiz egitimsiz
    Beğenmediğin bu halk , 1980 den beri, tüm iktidar değişimlerini SANDIK la yaptı.

Çarıklı erkan. Kesin.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    http://www.mahfiegilmez.com/2019/03/...anlar.html?m=1

Cok guzel yazmis hoca

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazıyı ve yorumları okudum. Yorumlardan birini ve Mahfi Hoca'nın cevabını ağaıya kopyaladım. Bu cevaba göre Mahfi Hoca doların 10-13 TL ye çıkmasını mı bekliyor, ben mi yanlış anlıyorum:
    ---------------------------------------------------------------
    Adsız29 Mart 2019 09:34

Tesekkürler Mahfi Hocam.

Cok acik ve anlasilir anlatmissiniz. Elinize saglik. Bu durumda Ekonomi yöneticileri her zamanki gibi yine yanlis bir strateji ve Politika ile artik isin icinden cikilmaz hale getirdikleri belli.

Bircok ekonomist yüksek bir oranda develüasyonun artik kacinilmaz oldugunu, Doler kurunun da 10-13 TL araligina gelecegini söylüyor.

Buna katilirmisiniz.? Özellikle IMF nin artik kacinilmaz son oldugu söyleniyor.
    Yanıtla
    Yanıtlar

Mahfi Eğilmez29 Mart 2019 11:29

Evet
    ----------------------------------------------------------------
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

riskadami Guest
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Haklısın elli küsür iletili bilader, sen de beni bul.
    Benim uyeligim 2008 baslangicli kardes 2017 de hissenet guncelleme yapti senin dogumun belki 2008

5. İki kez yapılan gsyih hesaplama değişiklikleri etkisine rağmen 2001 seviyesindeyiz.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İki kez yapılan gsyih hesaplama değişiklikleri etkisine rağmen 2001 seviyesindeyiz.
    hatta belki de daha gerideyiz.. demokrasi ve hukuk gibi konularda ise belki 40-50 yıl geriledik.. adam daha muhalefetin karşısına çıkmıyor tv lerde.. mitinglerde millete uyduruk anekdotlarla propaganda yapıyor..

seçim sonrasında medya konusunu muhalefet ele almalı.. ilk mücadele bu olmalı..trt yi adam etsinler.. trt yi adam edemeyen, bunun için yuksek sesle mücadele edip halkı ikna edemeyen zaten ülke yönetmeyede talip olmasın..trt ve diğer medyada eşit propaganda imkanları için mücadele ilk adım olmalı.. her türlü söylem geliştirilmeli.. eğer 4 sene seçim yok deniyorsa bunun ilk 2 senesi bu işlerle harcanmalı..diğer konular sonra daha basit biçimde halledilecektir.. eşit şartlarda akp nin şansı yok.. ilkel bir zihniyet.. bu ilkkel zihniyetin iç yüzünü halka göstermen için medyayı adam etmelisin..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

7. Internette sormuş birisi.matematik sorusu.

1+1= ?

a) 2
    b) 69...sizce.

Sayfa 768/1000 İlkİlk ... 268668718758766767768769770778818868 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •