Sayfa 95/217 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon
Arama sonucu : 1734 madde; 753 - 760 arası.

Konu: Seçimde Hile mi hazımsızlık mı

1. çok '' duygusal '' gördüm seni ...
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    çok '' duygusal '' gördüm seni ...
    aynı zamanda romantiğimdir de bu yönümü kısaca özetliyeyim
    dünyanın öbür ucunda biri bu birinin dini dili ırkı farketmez zülme uğrasa burada benim yüreğim yanar

3. ' tamamen duygusal ' !!!!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. '' alkol yasağına tepki gösterdiğimizde, 'avrupa'da da var' diyen dav..lar,
    wikipedia yasağına ne diyecekler acaba? ''

alıntı

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. antalya'da son durum,
    sigara içmeye dışarı, alkol içmeye içeri..

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 95/217 İlkİlk ... 45859394959697105145195 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •