Sayfa 16/467 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 121 - 128 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kemer77 Yazıyı Oku
    sımdı yarın bunlar ysk secımı ıptal ederse
    ne yapacağız acaba ?
    ytd
    Doları iyi takip ederseniz sonucun görürsünüz. Dolar gi-de-mi-yor.- NEDEN. Bu sorunun cevabı size cevap olacaktır.

Ha beklerim ben sonucu derseniz eğer PAZARTESİ doları görün. Daha iyi anlaşılır.

Aynı zamanda da borsanın belirleyicisi olacaktır... ŞİŞMAN KADIN elini çabuk tutarsa iyi olur. Seyirci çoğalmış sitede.

2. 1.90 larda yatayda iken 2.70 zirvesine 10 günde sindire sindire çıkmış idi.Oralarda yer edinmeliyken üst üste kötü haberi sıralayıp seri şekilde 2.20 ler; sonra da düşen endeks bahanesiyle 1.90 ları getirdiler.Ne yani şimdi herşey bir rüya mıydı !! Değişen ne vardı ki ? Değişen neydi söyleyim: bizim algılarımız.Yeni fiyatı bir güzel kanıksattılar.Hesaplarda olmayan kârlılık yokken zaten burada iken yine aylarca buralarda yataya mı saracak.Hiç sanmıyorum.Kendini yeni bir üst banta atacak ve bunun için bahanesi yine Kap haberleri olacak.

3. Bu işlem hacmiyle, günlük pastayla bir yere gitmez.Bize yeni gündem lazım.Bu da KAP haber akışıyla olacak inşallah.Bu arada buradaki ziyaretçi çokluğundan endişe etmeyiniz.Küçük yatırımcı ilgisi olacak ki hep birlikte yolculuk başlayabilsin.Bu kadar beklenti biriken tahtada bu ilgi de gayet normal.Genel kurul gündemi henüz belli olmayan çok az firma var malúm.

4. Dün olduğu gibi yYatırım finans küçük bir ateşleme yaptı yine.2.06 lardaki zincir kırılsın, biriken enerji açığa çıksın gerisi gelir.

5. Kâr payı yok

6. Ben bunları hem Spk ya hem de Cimere şikayet edeceğim, esas sözleşmede yazıyor böyle saçma iş mi olur bunlar dolandırıcı gibi şirket yönetiyor!

Rezillik..
    Yatırım tavsiyesi değildir kendimce bir şeyler karalıyorum.

Sayfa 16/467 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •