Sayfa 482/682 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 3,849 - 3,856 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Ben hepsini sildim biliyorum eğer sılınmemişse bilemiyorum cepten kullanıyorum sayfayı tekrar kontrol edecem suan da sayfada problem var zaten eğer gonderılerımden direk aldıysanız orada kalabilir ama sayfadan aldıysanız ben sildiğimi biliyorum sılınmedıyse sayfada problem vardır.. .. Eğer ısbde operasyon varsa ki bu sizin soylemınızdır unutmayın kurucuyu ve İsa yıda ısb hareketlendirdi ozman ıskur ve ısa dada operasyon var demektir ve bende operasyon olan bir hissede insanların birikimlerinı yok etmesini istemem ki bu yuzden de ana paramı alıp kar ile devam ediyorum neyse Allah herkesin gonlune gore versin...
    Son düzenleme : kwon3; 23-04-2019 saat: 12:46.
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2. Merhaba;

Niye yazmayacaksınız. Ben katılmıyorum bu fikire. Değerli yazılarınızın takipçisiyiz ve devamını bekliyoruz

Saygılarımla.

Alıntı Originally Posted by FİBONACCİ Yazıyı Oku
    Saygı duydum sn kwon..
    Yazımın hiçbir satırında size saygısızlık içeren bir ifade yok..
    Eleştiriye açık olduğunuzu sanmıştım..
    Benim hiçbir yazımda A ve B ve kurucu kıyası bulamazsınız.Sadece hesaplamalarla belgelerle ve kıyaslamalarla öngörü bulabilirsiniz...
    Bu hisselerde yarış olmadığını her fırsatta yazan benim..
    İnşaallah A VE B KURUCUYU GEÇER..BU KADAR SAMİMİYİM..
    Hep yazımın sonunda inşaallah hepsi milyon lira olur diye yazdım..
    Yanlış anlaşıldıysam hakkınızı helal edin..
    Saygılar sunarım..
    Bu arada bende B yokken burada yazmam hoş olmadı..bunun farkındayım..
    Bundan sonra sadece KAP ve kademeleri paylaşırım.Herhangi bir yazı yazmam..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by i3urak Yazıyı Oku
    Merhaba;

Niye yazmayacaksınız. Ben katılmıyorum bu fikire. Değerli yazılarınızın takipçisiyiz ve devamını bekliyoruz

Saygılarımla.
    Evet sayın Fibonacci yazılarınızı beğenerek okuyoruz lütfen devam ediniz

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Sayın Fibonacci üstadım; gerek konuyu araştırıp sıkılmadan tekrar tekrar bizlere anlatmanızla, gerek tüm işbankası imtiyazlı hissselerine tarafsız bir gözle yorum yazmanızla, gerek hergün kü rakamları bizlerle paylaşmanızla, gerekse saygıyı elden bırakmayan üslubunuzla burada ki herkesin takdirini kazandınız şüphesiz. Ama bazı arkadaşlar eleştiriye gelemiyor bunu da görüyoruz malesef. Ama yazdıklarınızı tekrar tekrar okusalar sizin hiç birşekilde kötü bir niyetiniz olmadığını göreceklerdir, eminim buna. Burada herkes aynı gemide. Zaman birlik zamanıdır, dayanışma zamanıdır...O yüzden diyeceğim odur ki yorumlarınızdan bizleri mahrum etmeyiniz. Madem bu gemiyi buralara kadar getirdik hep beraber, vakit darılmaca, vakti değil, fırtınalara rağmen limana kadar da götürme vaktidir...

Burası bir forum. Herkes yatırım tavsiyesi olmayan fikrini söyler. Ben sattım, sattığımı da söyledim. Ne var bunda? Yolu açık olsun. Yok taa... demeler denilmedi mi? Bir insanın karını beğenip çıkması neden doğal karşılanmaz.
    Fibonacciye ben gıcık olmuştum yok onu mu alam bunu mu alam diye diye 45 bindeki kağıdı gitti 98 binde aldı. Hatta kendisine ne değerli paran varmış be bi alamadın gitti demiştim.
    Adam araştırmacı değerini bilin b tertipciler

Adam düşünmekten 50 bin fazla bayıldı işkura. Onla istese 12-14 lot işb alırdı veya 1 lot işa! ve gider bir kurucu daha alırdı veya bir işa ve üstüne bi 40-50 bin nakiti olurdu.bugün tirink peşin para. Ama umurumda değil, kurucusu ile mutlu.

Ee elbette bu düşünmesinin zamanla karşılığını fazlası ile alır diye düşünüyorum.matematik yanılmaz

8. Saygıdeğer arkadaşlar ben kolay kolay küsmem..
    Sn kwonu da severim.Buranın emektarıdır.Ama benimde burada hatam oldu.B sayfasının iç işlerine çok karıştım..
    Ne biliyorsam öğreniyorsam aktarırım..
    Hep yazdığım gibi hepimiz aynı gemideyiz..
    18 yıllık borsa geçmişimde öğrendiğim birinci kural yılmamak..sabretmek...ve küsmemek..
    Fiyatlara bakmadan yola devam inşaallah....
    Saygılar..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 482/682 İlkİlk ... 382432472480481482483484492532582 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •