31 talimatı epey var. Serkan bey sizin işiniz gibi. Sent from my iPhone using hisse.net
Originally Posted by kiliTTasi 31 talimatı epey var. Serkan bey sizin işiniz gibi. Sent from my iPhone using hisse.net Normalde tek yazacaktım. Tavandan sonra 24-25 e basınca ben de salladım baya. Şimdi yine yazdım 25 te 500.000 lot satış var şu an
Originally Posted by serkankacar1980 Normalde tek yazacaktım. Tavandan sonra 24-25 e basınca ben de salladım baya. Şimdi yine yazdım 25 te 500.000 lot satış var şu an 25 i aldı. 13.54 te sildi. Her kim bunu kasti yapıyorsa. Neyse Allah sizi ıslah etsin. 40 a filan gelince satıp çıkacaktım. NAHHH satarım artık
Originally Posted by serkankacar1980 25 i aldı. 13.54 te sildi. Her kim bunu kasti yapıyorsa. Neyse Allah sizi ıslah etsin. 40 a filan gelince satıp çıkacaktım. NAHHH satarım artık 40 hiç göremedikki yıllardır ...
Originally Posted by brokır5 40 hiç göremedikki yıllardır ... Hocam ne 40 ı 30 u da göremedik ne kadar zaman oldu. arada bir bu oç eşleşme miktarında 31 tavan yapıp sonra siliyor. anca orada görüyorum ben
Originally Posted by serkankacar1980 Hocam ne 40 ı 30 u da göremedik ne kadar zaman oldu. arada bir bu oç eşleşme miktarında 31 tavan yapıp sonra siliyor. anca orada görüyorum ben bu yatırım finansmanın lotu bittimi görebiliyomuusunuz ...
Originally Posted by brokır5 bu yatırım finansmanın lotu bittimi görebiliyomuusunuz ... 507.000 lot var hocam. Hatta 25 satışta yaklaşık ı kadar var. Belki de onundur. ama önemli olan sağlam bir alıcının gelmesi. Yoksa bugün yatırım biter yarın ICBC satmaya başlar
Forum Rules
Yer İmleri