An itibariyle 17,78...Muhteşem hareketler bunlar...Akşam ve dolayısıyla hafta kapanışı nasıl olacak acaba ? İstikrar abidesisin güzel kardeşim...Elbette şahsi görüşüm olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..!
KABİLİYETSİZ OLMAK BİR KUSUR DEĞİLDİR. AMA KARAKTERSİZ OLMAK ÇOK BÜYÜK BİR KUSURDUR. /..MEVLANA../
***CMENT*** ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)
***CMENT*** ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI T.A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
20.04.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimizin 19.04.2019 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında Yönetim Kurulu görev dağılımı yapılmış ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Sayın Taha Aksoy'un, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına Sayın Marco Maria Bianconi'nin seçilmesine karar verilmiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/757144
BIST
(19/04/2019 - 17:54:22)
Sayın Amedliyim, nerelerdesin güzel kardeşim ? özledik şöyle iki muhabbet etseydik iyi olurdu![]()
KABİLİYETSİZ OLMAK BİR KUSUR DEĞİLDİR. AMA KARAKTERSİZ OLMAK ÇOK BÜYÜK BİR KUSURDUR. /..MEVLANA../
Tahta yapıcının teknik bilgisi de çok iyi..Kutluyorum kendisini..Elbette bu şahsi görüşüm olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..!
22.6 dan beri hep mi eksi olursun be kardesim mal mı yedirion ne ayaksın
9872borsa.jpg
Soldan ikinci şu sıralar çimentaşta...
Soldan üçüncü yıllardır çimbetonda...
Sağdan birinci bütün yükü sırtlamış...
Patron her daim keyifli...
Durumumuzu özetleyen resim.
Yer İmleri