Originally Posted by
RLC44
Biraz yanlış anlamış olabilirsiniz demek istediğim şuydu;
Elimde 14-15 lot işb olsa idi kendimce bir kısmını feda eder iş a alırdım o işblerle. Şahsi tercihim olurdu. Yatırım tavsiyesi asla olamaz.
Neden geçerdim? İşb sermaye 29 bin işa bin. Bedelsiz alma hakkı 20 kat b ye göre. Sonuçta bu tren bir yerde final destination yapacaksa şu durumda ya işb düşer eşitlenir yada işa farkı kesinlikle kapatır. Her 2 durumdada iş a ya stabil veya ileri.
Malesef ısa yok piyasada en buyuk dezavantaj bu bence 5 lot a alsalar hısse 500 bin olur.. A almamaları a nın değersiz olduğunu gostermez belki b yı 100 bin yaparlar a bır bakarsın 250 bin de bilemeyiz bu B nın daha değerlendigı anlamına gelmez elbetteki ımha geri çağırma vs durumlarında a fazlasıyla hakkını alacaktır, a dakı en buyuk dezavantaj yok malesef olmamasından dolayı b tercih edıldı ediliyor... Yanı a yi veya kurucuyu ısb gıbı piyasadan toplama şansları yok malesef.. B yatırımcıları olarak inşallah en kısa zamanda a ve kurucuda aradaki farkı katbe kat açarlar bu bızım lehımıze olur..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri