Sayfa 295/597 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Senin psikolojin bozulmuş böyle devam edersen hasta olacaksın, doktora gitmeni tavsiye ediyorum..!!!
    Birileri, 5 ay sonra kesin doktora gidecek ama kim ?

Artık, maraba kalmadı sanırım bu tahtada, dişlerde iyice keskinleşti.

Birileri kol bacak taşıyacak hastaneye..Dikiş tutar mı bilmem, bünyede artık kabul etmeyebilir.

2.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Birileri, 5 ay sonra kesin doktora gidecek ama kim ?

Artık, maraba kalmadı sanırım bu tahtada, dişlerde iyice keskinleşti.

Birileri kol bacak taşıyacak hastaneye..Dikiş tutar mı bilmem, bünyede artık kabul etmeyebilir.

Resam bu 'Dibe Çöküm' isimli eserinde ky ye çok şey anlatmış herhalde.Enkazın altından sağ salim çıkabilecekmiyiz acaba? Ytd.

Bilançoya pek brşey kalmadı...2.2 etrafında dönüp duruyor....Bilanço kötü gelirse İzmirli arkadaşın aşağı trendi devam eder...İyi gelirse ilk durak birkaç direnç yukarısı olur... Bakalım kısmet diyip küçük bir poz açtık...Ciro en az %50 artması lazım...Başka türlü bu borç ödenmez...

4.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bilançoya pek brşey kalmadı...2.2 etrafında dönüp duruyor....Bilanço kötü gelirse İzmirli arkadaşın aşağı trendi devam eder...İyi gelirse ilk durak birkaç direnç yukarısı olur... Bakalım kısmet diyip küçük bir poz açtık...Ciro en az %50 artması lazım...Başka türlü bu borç ödenmez...
    Bilanço "kötü gelecek" diye üfürüyorum.

İçerde işler çok kötü..Her şey ihracaat ' a bakıyor.

2. tane uçak gemisi ve onlarca gemi doğu Akdenizde..
    etrafta Mısır,İsrail, Yunanistan,Kıbrıs, Suriye, Türkiye var. Buradan (doğu Akdeniz'den) İran' a olmaz..

O zaman düşman kim ?. Suriye yani Rusya mı ? Nükleer'i yer ilk postada..

Mayıs'ta "İran'la ticaret kesilecek", "s400 olmaz" diyor...

"yine tehdit dili kullanılıyor" deniyor..

Tam da turizm mevsimi..En yumuşak alan ve de ekonomi..yani döviz borcu..

Biz ise bilanço iyi olur mu diyoruz ?

Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku

etrafta Mısır,İsrail, Yunanistan,Kıbrıs, Suriye, Türkiye var. Buradan (doğu Akdeniz'den) İran' a olmaz..

Benim kişisel görüşüm bilanço orta şeker gelir....Buda tahtanın düşüş trendini kırmasına neden olur...Siz haklı çıkarsanız tahta tarihi diplerinin dibini görür...Gediğin işlem yaptığı tahta genelde sert hareket eder....

6.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim kişisel görüşüm bilanço orta şeker gelir....Buda tahtanın düşüş trendini kırmasına neden olur...Siz haklı çıkarsanız tahta tarihi diplerinin dibini görür...Gediğin işlem yaptığı tahta genelde sert hareket eder....
    Fiyatların, bilançodan ziyade "gelecek" teki "ÜLKE" beklentilerine dayandığını farz ediyorum.

Bu borçlar yeni değil hatta, Sanko bile aldığı fiyattan pişman olabilir. Çünkü parası bağlı..

Hemde yatırımları bitmiş, üretim yapan bir şirketin bu fiyatlarda olması,

normal de asla mümkün değil.

Bilmediğimiz bazı riskler, insanları uzak tutuyor.

Umarım bu korkular, sadece korku olarak kalır ve gelecekte " vay be ne fırsattı " diye konuşuruz.

7.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku

Siz İzmir’li olduğunuza eminmisiniz?Şöyle yüksek bir yerden bakın bakalım kaç tane vinç göreceksiniz,İzmir’de işler göreceli olarak diğer bölgelerden daha iyi,en az 450 bin ton klinker ihraç olmuştur,100 milyon civarı yapar,150 de iç piyasaya verse,enerjiydi,limandı ciro 300 civarı olur,enerji hem zam hemde üretim kaynaklı iyi gelir,limandaki düşüşüde grubun kendi yüklemeleri kapatır,boşuna felaket tellalığı yapmayın turizmde hiç olmadığı kadar iyi merak etmeyin,riskler var tabiki,birazda tersini düşünün bakalım neler olur,en kötü zaten fiyatlandı,bilançoyu baz alsak kağıt en kötü tl zirveye yakın olmalıydı,ama yönetimde sizin kafadan en az iki kişi olunca sonuç böyle oluyor,isterseniz bir başvuru yapın sizi hemen alırlar bence.

8. Günaydın,
    İlk çeyrek mali raporlarından ne kadar yabancı para pozisyonundan azalma oluş ona bakacağız.
    İşler iyi olmasa MENDERES te bu sıkıntıda yeni üretim tesisi açmazlar diye düşünüyorum.
    Bir bildikleri vardır elbet.Biz her şeyi görmeden yorumda bulunuyoruz.
    1 milyar öz kaynak ;3 milyar yakını aktif toplamı; borçta da 10 milyon Euro civarı bir azalma olursa hiç fena değil.
    Ama borsa fiyatı bir acayip sadece LİMAN için son arsa antrepo yapmak için alındı ALİAĞA da 20 MİLYON TL civarı + iskele uzatma yatırımı 15-20 milyon TL?
    Borsa fiyatı birileri tarafından baskılandığı açıkça ortada.

ytd.
    Saygılar,

Sayfa 295/597 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •