Sayfa 72/466 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 569 - 576 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ferhatla Yazıyı Oku
    Credit nerden satiyo 1 milyonu o zaman

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Meri Linch ve Credit gibi kurumlar başka kurumlar adına alım ve satım yapıyor...
    Kendi üzerilerinde takas bulundurmuyorlar...
    Takasları takip imkanınız varsa, aldıkları veya sattıklarının başka yerlere gittiğini görebilirsiniz..

Tire de bu gün açığa satış olarak...
    170.141 adet karşılığı olarak 292.882.00 liralık işlem olmuş...
    Gün sonu bunların ne kadar kapandı ne kadar açık kaldı bilemiyoruz...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

2. Ben demiştim size.Kârda olan satsın kurtulsun diye.Geçen yıl şu kadar kâr ettim deyip kârını yatırımcısıyla paylaşmayacağını açıklaması tüm beklentileri bitirdi.Entrika rumuzlu şahıs ve yanındaki birkaç kişi bana kapak yapacak zamanın daha gelmediği şeklinde eleştirilerde bulunuyorlardı.Tire yönetimi..! yatırımcıların seni sırtında taşımak zorunda değil..! Lanet olsun bu ve bunun gibi sahtekâr şirketlere.

3.  Alıntı Originally Posted by mls35 Yazıyı Oku
    Şirket banka borçlarını kapamış, finansal durumu sağlam. Cirosu, satışı düşmemiş sadece üretim maliyeti artmış, bu artışı satış fiyatına koyamamış, sektörel bir durum. Kısa sürede düzeltilebilir, ben kötü bir durum görmüyorum.

Y:T:D:
    Sn. mls35,
    Şirketin banka borçlarını kapadığı bilgisini nasıl edindiniz bilemiyorum ama,
    Şirketin, 31.12.2018 tarihine göre, yani yılbaşı bilançosuna göre,
    Borçları, 259 milyondan 301 milyona çıkarak 42 milyon artmıştır...
    Küçükte olsa teselli olacak tarafı borçlanma faizinin 25,95 den 22,89 a inmesi olmuştur...
    Enflasyon düşmesi ile faizinde düşüşe geçmesi varsayımında,
    şirketin elini rahatlanması beklenir...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

4. 2018' de %300 e yaklaşan kârlılık artışı ile gittikçe yüksek kârlılık üreteceği algısı oluşturdular.Sanıldı ki böyle devam edecek.Entrika ve diğer fişekçilere de çok kızmayınız.Şişman kadının sahne alması, 50 milyon ilk çeyrek kârı, azami hedef 14 gibi sloganlarla ancak kendilerini motive edebilirlerdi.Öyle de oldu.Bu tip düşünce tarzına sahip kağıt aşığı yatırımcılar her zaman kaybetmeye mahkumdur.Olan kağıda yakın zamanda giren makul görünen 2.70 lik ikili tepeyi bekleyen benim gibi yatırımcılara oldu.
    Ekmegini yeyip çıkacaktık.En azından maliyet için bir süre bekletecek.

5. KAP haberleriyle, tutarsız bilanço rakamlarıyla 3 günde %20 düşürdüler.Bütün bu panik ortamını bedelsiz açıklamadan
    önce mal toplamak için yapıyorlarsa bu kadar da açgözlülük olur mu derim.

6.  Alıntı Originally Posted by mtk2612 Yazıyı Oku
    2018' de %300 e yaklaşan kârlılık artışı ile gittikçe yüksek kârlılık üreteceği algısı oluşturdular.Sanıldı ki böyle devam edecek.Entrika ve diğer fişekçilere de çok kızmayınız.Şişman kadının sahne alması, 50 milyon ilk çeyrek kârı, azami hedef 14 gibi sloganlarla ancak kendilerini motive edebilirlerdi.Öyle de oldu.Bu tip düşünce tarzına sahip kağıt aşığı yatırımcılar her zaman kaybetmeye mahkumdur.Olan kağıda yakın zamanda giren makul görünen 2.70 lik ikili tepeyi bekleyen benim gibi yatırımcılara oldu.
    Ekmegini yeyip çıkacaktık.En azından maliyet için bir süre bekletecek.

Yüksek kar beklentisi şirketin 2018 son üç dönem karlılığının devam edeceğini tahmin etmekle oluştu. Burada cevap bulması gereken bir çok soru var. Bunların şimdilik bir önemi yok.

Borsa her daim riskli bir yatırım aracıdır. Bu gerçeğe her zaman ben sadık kaldım ve kalmaya devam edeceğim. Bir kağıt %300-500 artış sağladığı gibi benzer oranda da düşebilir. Ben bunu çokça yaşadığımdan hiç bir endişe duymuyorum.

Kar/zarar her zaman kardeştir ve kardeşin kardeşe hakkı geçer. Benden yana helal olsun. Defalarca dedim. Diyorum..

Her zaman bir hedef belirlemek gerekir dedim ve demeye devam ediyorum. Bu kişilere göre farklılıklar gösterir. Ben her zaman iddialı olmuşumdur. Bu devam edecek.

Bir hissede kaldığında akşam 18.15 sonrasında kar veya zarar düşünülemez. Ertesi gün neler olacağını hiç bir zaman bilemezsin. Satarsan kar veya zarar ettim dersin. Ben Katolik Nikahı Kıydım...Bu hedefe kadar devam edecek.

Hiç tanımadığın birinin yazdıklarından esinlenmek bazen iyi veya kötü sonuçlar doğurabilir. Kendi hesabına sadık kalacaksın.

Borsa ağlama yeri değildir. Şimdilik spek kazandı ama oyun devam ediyor. Yarış son düzlükte değil foto finişte biter. Şampiyon orada belli olur.

Benim burada yatırımım dediğim gibi İstanbul'da ortalama bir daire parası kadardır.

Bu ismim geçtiği için verdiğim cevaptır. Cevap hakkım her zaman saklıdır. Güncel bir klişe söz belki ama ''Kızgın Demiri Biraz Soğutmak Gerekiyor'' Şimdi az laf çok iş...

''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''

Entrika Katolik Nikahına Devam Ediyor...

7. Birde işin iyi tarafına bakalım.

Tire'nin freni patlamış ve uçurumun kenarına doğru hızla giden yolcu otobüsü belki uçurumun dibinde bir ağaca toslar durur.Tabi yolcuların % 80 i uçurumdan aşağıya yolculuğuna devam eder.

Ben kendi adıma kişisel görüşümü belirttim ama kâr ettim diyorsa Tire az yada çok yatırımcısıyla paylaşması gerekirdi.Bir daha arkamı dönüp bakmayacağım hisseler arasına girdin Tire.

İspat edemeyeceğiniz , size sıkıntı doğuracak şeyler yazmayın..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 72/466 İlkİlk ... 2262707172737482122172 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •