C grubundan çıkış bile yeterli beklentiyken karlılığı artan bir firma.Tahtadaki gruplar dalga geçiyor.aynı durum kalkınmada vardı 2.5 lirayken başka gruplar geldi ve ellerinden aldı.4 lirada soluğu aldı.burdada benzer bir durum bekliyorum.marbaş meksa gedik kurumlarından trade eden büyük yatırımcılar alırlar elinizden hisseleri nazlanmayın atın 2 üstüne artık.ytd
.Ray sigortada tabana tabana 5000-10,000. lot civarı satış gönderme meraklısı bir vatandaşımız mevcut.......çok mal sattıda aklınca böyle tahtayı düşürüp kime neyi ispat edecek acaba.....
.Nasıl bir düşünce bu ben sattım düşsün.....benden sonra tufan....tamam düşerde inerde ama böylesi densizlik,benden sonra alanlar yıkılsın demek insanlığa bile sığmaz....yazık
.inanın kim yazdı bilmiyorum ama biri 1,26.tl'ye 100 bin lot civarı alış yazmış gibi...gidin adam gibi satın malı....insan gibide alana hayrını görün deyinki sizde aldığınız paranın hayrını görün......
Son düzenleme : Dow16; 02-05-2017 saat: 16:10.
5.274.000 kar gelmiş
Kesinlikle günahımı alıyorsun.ben senin düşündüğün gibi biri değilim.ben salakmıyım ucuza satmaya çalışayım.sizde bu paranoya olmuş.benim elimde hala çok fazla varken neden düşmesini isteyeyim.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.2,482,867...milyon tl vergi karşılığı ayırmış......vergi oranları % 50 olduda haberimizmi olmadı......beyler karşılık ayırmışlar 5,107,561.tl...böyleliklede ödenmiş vergisi düşülmüş karımız 10,382,431...tl olmasına rağmen neden 5,274,870.tl açıklarlar anlamak mümkün değil.....
RAYSG Solo 2017/3 Aylık DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI: 5.274.870 Yıllık Değ%:-10
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri