Originally Posted by
kemosabe
60 milyon TL doviz acigi olan Celik Halat zarar aciklamis. Yildiz sanayi sirketleri bile bu ceyrekte hayal kirikligi yasatti. Umarim burada bir benzeri kazayi yasamayiz... Ve umarim yatirimci iliskileri gorevlilerinin beyanlari, bilancoyla birebir uyum saglar (bu turden aciklama yapmaya iyi cesaret etmisler dogrusu)... Saygilar, bol kazanclar...
ben borsadan bir çok hisse aldım ve aldığım bir çok hissenin bizzat şirket yetkililerini arayıp öğrenmek istediğim şeyleri sormuşumdur...bu konuda bir çok şirket ketum iken blcyt yetkililerini tam bir yatırımcı dostu olarak gördüm...her konuda çok yardımcı oluyorlar...patronları iyi ve dürüst ,çalışanları da öyle...umarım hakketi fiyata çıkar...eğer piyasa çıkarmıyorsa umarım patron gereken müdahaleyi yapar...çünkü geçmişte sermayenin %10 u kadar borsadan toplamışlardı...o sıralarda blcyt da 2,55 i görmüştü...aynısı neden olmasın...
bu arada elinde hisse bulunduran herkesin bu konuda şirketi aramasında fayda var..gerekiyorsa patron borsadaki hisse fiyatına müdahale etsin...
şirketin tlf nu şudur
0322) 394 44 10 bu numaradan yatırımcı ilişkilerini bağlatıyorsunuz...her konuda yardımcı oluyorlar....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri