Sayfa 306/656 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 2,441 - 2,448 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Tabanda 104.000

EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Desene yarında bi yuzde 10 aşagısı var hissenin...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2. Stokta mal yok yarı mamül yok. Ya bunlar faturasız mal mı sattı. Bu makinalar üç vardiya çalışıyor. Nereye gitti bu ciro? İnsanın aklına faturasız satıştan başka bir şey gelmiyor

Tavan yaptığını göremedik ama taban oluşunu gördük epey zaman aradan sonra kağıtlarımı zararına satarak yeniden aranıza yaklasık 5,90 civarı ortalamayla alım yaptım bol şans

4.  Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Tavan yaptığını göremedik ama taban oluşunu gördük epey zaman aradan sonra kağıtlarımı zararına satarak yeniden aranıza yaklasık 5,90 civarı ortalamayla alım yaptım bol şans
    Bekleseydin biraz daha gözü hala aşagıda toparlanması vakit alacak gibi...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5.  Alıntı Originally Posted by cigerci Yazıyı Oku
    Stokta mal yok yarı mamül yok. Ya bunlar faturasız mal mı sattı. Bu makinalar üç vardiya çalışıyor. Nereye gitti bu ciro? İnsanın aklına faturasız satıştan başka bir şey gelmiyor
    Çok pis bir oyun cevirdiler yeni makine full çalış ciro düşsün akıl almıyor ...

6. Sn keko şirketi arayacağım demiştiniz, bi gelişme varmı?

Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Bekleseydin biraz daha gözü hala aşagıda toparlanması vakit alacak gibi...
    Artık şansımıza dostum inş yeniden toparlanır

8.  Alıntı Originally Posted by canalican Yazıyı Oku
    Sn keko şirketi arayacağım demiştiniz, bi gelişme varmı?
    evet bana dönüş yaptılar..verdikleri cevap beni pek tatmin etmedi...neden ciro bu kadar düştü dedim bana aslında aynı miktarlarda satış yaptıklarını ve müşerilerimizin de aynı olduğunu ve bir azalma olmadığını söylediler...ciro düşüşlerini dövize bağladılar...ihracat 40-43 milyonlardan 25 milyonlara düşmüş dedim...bana aslında öyle olmadığını falan dediler...uzun vadeli döviz borçlarından dolayı finansal gider oluştuğunu bu yüzden de zarar oluştuğunu söylediler...

herhangi bir sıkıntı olmadığını ve müsterih olmamız gerektiğini söylediler...zaten geçmişte çok görüştüğüm için beni tanıyorlardı...moralimin bozuk olduğunu söyledim çünkü hisse şu anda tabanda dedim...bana üzülmememi ve dolar yükseldikçe cirolarının artacağını söylediler..gelecekten çok umutlu konuştular..

konuşmamızın özeti buydu dostlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 306/656 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •