-

Originally Posted by
Ferdi
Dayı ben agustosa kadar duser diyorum dolar ne dersin. Grafikler dolar da duzenli hareket ediyor trend aylari var genelde sadık aylarına.
ekime kadar rahat oluruz ekimde yüklü ödememiz var
-
hızlı resimde problem oldu lınki yapıştıramıyorum
mezkezin aylık ödemelerini göseren grafıği
-
Buraya grafik nasil atılıyor bilmiyorum amma bir calisma yaptim biraz acemi işi amma :-) agustosa kadar düşüş 4.80 civarı. Kasima kadar yukselis kanal icinde. Sonra kanal disinda uzun sureli 4 ile 6 arasi yatay hayalim var :-)
-

Originally Posted by
Ferdi
Buraya grafik nasil atılıyor bilmiyorum amma bir calisma yaptim biraz acemi işi amma :-) agustosa kadar düşüş 4.80 civarı. Kasima kadar yukselis kanal icinde. Sonra kanal disinda uzun sureli 4 ile 6 arasi yatay hayalim var :-)
5.50 nin altına izin vermemeli merkez
-
Dolar ödemelere gore mi yukseliyor dayı ben sadece grafik inceliyorum ama bu bilgi gercekten faydalı oldu.
-

Originally Posted by
bdayım
bak komutan seninle tartışmam ben ankara diyorum sen başka bişey
adamlar yeni bir dalga hareketi yapacaktı merkezde çıkıp tepelerine bindi
ben bunu perşembe günü gördüm vede burada yazdım cuma günüde
müdahalesini yaptı çokta güzel oldu bilmeyenle tartışmam kusura bakma
Dayı bak bende diyorum ki 6.08 psikolojikti kırdırdilar tamam amenna ama bu işler dolar satmakla olmaz o dolar gelecek bir gün satamayacak durumda olacak yüksek Faizlerle borçlanacaklar . Merkez bankasında para kalmadıkça kimse borç vermez veren çok yüksek faizle verir.
-
Düşmesi daha hayırlı degil mi ?
-

Originally Posted by
bdayım
mayıs ayı en çok odeme yapacağımız ay sorunsuz atlatırsak
4 ay çok rahat olacağız komutan bilmişlik yapma
komutannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Hangi 4 ay dayı ayların ismini ver ve ne kadar olacak onu da yaz. Seni anladım sen truzim e güveniyorsun. Zaten başka bi numaranız yok. 🤣
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri