degerli imtiyazlı ve kurucu ortaklarım 1987 yılında 62,2 milyarlık kara karsılık yaklasık olarak bir adet İSATR 3,03milyon tl, bir adet isbtr 380bin tl ve bir adet iskurun 1,88 milyon tl kar payı aldıgını hesapladım.
buna görede 2018 güncel karımız olan 6,8 milyar tl de yaklasık olarak bir adet isatr 335bin tl , bir adet isbtr 42bin tl ve bir adet iskur 210 bin tl alması gerektiğini hesapladım.
hesabımda hata varsa uyarınızı bekliyorum.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Açılış
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
12.55
çok çok önemli bir gelişme.hükümetin nakit ihtiyacı için daha önce görülmemiş yollara gideceğinin göstergesi
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/e...e_gidiyor.html
Reuters, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, bütçenin daha fazla bozulmaması için TCMB'nin 40 milyar liralık ihtiyat akçesini merkezi yönetim bütçesine aktarmayı planladığını ve bu konuda gerekli yasal düzenleme üzerinde çalışıldığını iddia etti.
Bir başka kaynak, “Daha önce ihtiyat akçesinin kullanıldığını hatırlamıyorum. Bütçedeki bozulmanın daha ileri gitmemesi için bu yöntem gündeme geldi†diye konuştu.
Aynı kaynak, “İhtiyat akçesinin bütçeye aktarılması için yasal düzenleme gerekiyor. Bu konuda hazırlanacak teklifin kısa süre içinde TBMM'ye gönderilmesi planlanıyor†dedi.
Bu hisseler madem bu kadar değerliydi ise nasıl ky toplayabildi, neden izin verdiler? Neden fiyatı bu zamana kadar buralara çıkmadı? Ve eğer iş Bankası hisseleri el degistirmezse, vazgeçilirse ne olacak?
13.55
Yer İmleri