Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
poltk sektöründe global bir oyuncu tarafından satın alındı. çok güçlü bir know-how sahibiyken hem bu alanda hem de uluslararası pazarlara mal satabilmede devler ligine adım attı. Coventya gelir gelmez kapasite ve verimlilik artışına yönelik yatırımlara başladı ve yakın zamanda da bitirdi. Fabrikada yatırım anlamında yapılacak tek şey raf inşası kaldı. Poltk yatırımcıları aldıkları payları tutma konusunda çok başarılı... Sadece mali tablolardaki benzerlikle olacak iş değil...

Venus e2 plus dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayın mensuk görüşlerinize saygı duyuyorum.poltk şirketini iyi tanıyorsunuz. Yalnız ozrdn'de şirketi heralde fazla tanımıyorsunuz?şuan dilovasındaki yani yeni fabrikadaki makinası dünyada 2 veya 3 tane var.bir tanesi ozrdn de bakın türkiye veya avrupa demiyorum.dünyada bir iki firmadan bir tanesi.yine bu sektörde olanlara sor?veya şirkete git sor?balonlu ambalaj veya airbed cam kavanoz koruyucu ve daha pekçok üründe dünyada ilk ürün gelişme ve yenilikte herkesin takip ettiği şirket.yani poltk gibi yabancı almadı ama yabancıların bile bu sektörde takip ettiği şirket.haa şuan çok kişi tarafından bilinmiyor ama ilerde çok duyacağız.bu arada hakettiği fiyatıda uzun vade de görecektir.su akar yolunu bulur.ytd.ytd.