Dalga geçer gibi biz hala alıyoruz diye haber gönderiyorlar. Bizde nakit kalmadı alamıyoruz artık...
Dalga geçer gibi biz hala alıyoruz diye haber gönderiyorlar. Bizde nakit kalmadı alamıyoruz artık...
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Genel kurul sonrası başlayan ve bilanço sonrası iyice derinleşen düşüş ortakların alımlarına rağmen durdurulamıyor. Neler oldu bitti genel kurulda ayrıntılı bilemiyoruz, satır aralarına da baktım herhangi bir şey bulamadım.
O günde forumda paylaşılan bir yatırımcının muhalefet şerhlerinden okuduğumuz feryadı figanından başka bir şey yok. Geldiğimiz noktada ne kadar haklı olduğunu da ispatlıyor.
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...6a55cb3b152033
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
Bakın değerli kardeşim; Yunan mezalimini okuyup incelemiş veya kulaktan duymuş olmalısınız.Yunan'ın kahpe askerleri girdikleri köylerde hamile kadınların karınlarını süngüyle yarıp rahimdeki bebeği süngülerine geçirip havada sallıyorlardı.İşte bu şahıslar en az onlar kadar gaddarlar.Şirketin piyasa değeri şu an sadece 28 milyon dolar mertebesinde.Ama buna rağmen bu korkunç piyasada nasılsa doğru dürüst alıcı yok diye senedi buralara kadar düşürmeye cüret edebildiler.Bu caniler,senedi elinde tutup korkunç zararlar yazan insanların psikolojilerinin ne hale geldiğini zerrece umursamayıp bundan keyf alıyorlar.
Yarın piyasanın daha da kötüye gitmesi halinde daha da aşağıya salacaklarına şüphe var mı?bu durum ancak fabrikanın iflas etmesiyle açıklanabilir.Peki fabrika iflas mı ediyor? hayır.
 Kıdemli Üye
					
					
						Kıdemli Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						Bugün bile eksi kapatabiliriz ? hiç bir zaman büyümeyen şirket çok ilginç
Bedelsiz başvurusunun bugün yapılacağını bilenler! sabahtan 1,45 den almaya başladılar haberle beraber%10 luk vurgunu yapıp kenara çekildiler.
Kimi kime şikayet edelim...
Borsada alıcılar da kazanır satıcılar da, açgözlüler kaybeder.
 Üye
					
					
						Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						5 milyon işlem %10 vurgun Allah kimseyi böyle aç bırakmasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 Sadık Üye
					
					
						Sadık Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
								 
							
						
					
					
						 Üye
					
					
						Üye
					
					
                                        
					
						
							
								 
							
						
					
					
						
Yer İmleri