Arama sonucu : 1974 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DENCM - Denizli Cam

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by capricornson Yazıyı Oku
    Tüm cam hisseleri kar ederken bunun zarar etmesi garip bir durum. Bilanço oyunları gibi görünüyor.
    Arkadaşlar bende Denizli cam hissesi yok.yoksa neden yazıyorsun diyen olabilir.
    Yazmamın sebebi Denizli cam el imalat işleri yapan bir şirket.ancak geçen yıl pres makinası montajı yapıldı üretime geçti ardından ikinci makina derken 2016 yılını 7 milyon zarar yazdı şirket.2017 /1 dönem zarar yüzde seksen düşmüş bundan sonra kar yazar diye düşünüyorum.beni sormayın şişe camdan emekli bir yurtas sevgiyle kalın borsa sabır ister.bekliyen çorbayı içer.nokta ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Cemalettin57 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bende Denizli cam hissesi yok.yoksa neden yazıyorsun diyen olabilir.
    Yazmamın sebebi Denizli cam el imalat işleri yapan bir şirket.ancak geçen yıl pres makinası montajı yapıldı üretime geçti ardından ikinci makina derken 2016 yılını 7 milyon zarar yazdı şirket.2017 /1 dönem zarar yüzde seksen düşmüş bundan sonra kar yazar diye düşünüyorum.beni sormayın şişe camdan emekli bir yurtas sevgiyle kalın borsa sabır ister.bekliyen çorbayı içer.nokta ytd
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

Le X620 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •