Arkadaşlar, cuma ve bugünkü hareketi yorumlayacak var mı? Bu rezalet neyin nesidir? Cuma günkü yükseliş daha ilk yarım saatte geri verildi.
Arkadaşlar, cuma ve bugünkü hareketi yorumlayacak var mı? Bu rezalet neyin nesidir? Cuma günkü yükseliş daha ilk yarım saatte geri verildi.
Sayın sabır42 Yeni fabrika kurulacak mevzusu yalan haber. 2010 yılında eski bir gazete haberi vardı. Onu yeni gibi gösterip manüplasyon yapmış. Birisi , dediğiniz gibi Twitter da yazmış ve şikayet edilip banlanmış. Çok zor günlerden geçiyor maalesef bist. Ama alkim kimyaya nazar değmesin Show yapıyor;)
Arkadaşlar cuma gün ki hareketin sebebi bir telegram grubunda hissenin paylaşılması üzerine gelen alımlardan artmıştır yani spek le ilgili değil tamamen vur kaç çılarin işi
Evettt
Anketimiz açıldı...
31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...53#post3459253
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Bütün hisselerin yüzde 90 ı çöp fiyat oldu
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah cezanı versin
Daha önce de yazmıştım. 3.20 hedefim aktif oldu . 3.17 den bir miktar yukarı döner. Sonra 2.94 test etmek için tekrar aşağı gelir diye düşünüyorum. Kimse üzülmesin böyle değerli bir şirket bu fiyatları haketmiyor . Uzun vade ederine gelecektir. Ben yavaş yavaş kendi adıma toplamayı bu seviyeden uygun görüyorum. Ytd.
Yer İmleri