Sayfa 131/466 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by nokta atışı Yazıyı Oku
    Ellerinde çok kağıt var bedelsiz verip tekrar toplamak için uğraşacaklarını sanmıyorum. Karşımızdaki gurup her zaman en kötüsünü yapacaktır. Çünkü kağıdı düşürmek için peş peşe kötü habermiş gibi haberler gönderdiler hiç biri tesadüf değildi. Yani işi tesadüfe bırakacaklarını sanmıyorum. Daha önce bir kaç arkadaşın ısrarla vermesi gereken bir temettü var, bu oran ise yanlış hatırlamıyorsam 30-40 kuruş gibi bir rakam dı. Evet ben hepimiz adına temettü istiyorum. Hakkımız ne ise versinler. zaten vermeleri de gerekiyormuş.

En kötü seneryoyu yazıyorum %100 bedelli , ben bunlardan bedelsiz falan beklemiyorum. Kendi şahsi fikrimdir.

YTD.
    Bedelsizde hisse sayısı artar. Hisse birim değeri o oranda düşer. Hisse oranı asla değişmez. Temettü bence zor. Bedelsiz iyidir. Bunlar iyi senaryo ve ihtiyacımız olan budur. Bedelli bence hiç gündemde yok ve zaten gereksiz. Şirket borca batık değil ve hisse toplu. Bu Türkiye ortamında cepten para koymazlar. Bana inat yaparlar mı? Sanmam...

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Bedelsizde hisse sayısı artar. Hisse birim değeri o oranda düşer. Hisse oranı asla değişmez. Temettü bence zor. Bedelsiz iyidir. Bunlar iyi senaryo ve ihtiyacımız olan budur. Bedelli bence hiç gündemde yok ve zaten gereksiz. Şirket borca batık değil ve hisse toplu. Bu Türkiye ortamında cepten para koymazlar. Bana inat yaparlar mı? Sanmam...

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sn : Entrika güzel söylüyorsunuz da bunlar her zaman en kötüsünü yapar. Bu sefer yanılan ben olurum inşallah.

Gerçekten bu adamlara tırnağım kadar güvenmiyorum. Yatırımcı için en kötü ne ise onu yapacaklardır.

isterseniz bana felaket tellalı deyin, ama gönlümden geçen biz ky. için iyi olanı olsun.

Asla ve asla bizim için bir şeyler yapacaklarını düşünmüyorum, bir tekmede onlar vuracaklardır.

ytd.

3. Ne oldu.

Ne oldu da kağıdı bu kadar düşürdüler, abuk subuk kağıtlar nerelerde , çok güvendiğiniz tire nerelerde..

Ne oldu, evet ne oldu, utanmasalar fabrikaya suriyeden atılan füzeler isabet etti diyecekler.

Ne oldu 2 ay önceki 75 milyona ne oldu.

Ne oldu temettüler ne oldu.

Evet Evet Ne oldu biri bana cevap verebilir mi. NE OLDU.

En kötü senaryoyu yazarlar Genel kurulda, kimse kendini avutmasın.

Ne oldu lütfen biri bana mantıklı açıklama getirsin. Bekliyorum. Ne Oldu.

4.  Alıntı Originally Posted by nokta atışı Yazıyı Oku
    Sn : Entrika güzel söylüyorsunuz da bunlar her zaman en kötüsünü yapar. Bu sefer yanılan ben olurum inşallah.

Gerçekten bu adamlara tırnağım kadar güvenmiyorum. Yatırımcı için en kötü ne ise onu yapacaklardır.

isterseniz bana felaket tellalı deyin, ama gönlümden geçen biz ky. için iyi olanı olsun.

Asla ve asla bizim için bir şeyler yapacaklarını düşünmüyorum, bir tekmede onlar vuracaklardır.

ytd.
    Yanıldığın bir konu var. Bu senaryoların bizimle bir ilgisi yok ki...Bizim için veya bizim aleyhimize diye düşünmek yanıltıcı olur. Ortada bir kar var ve bununla ilgili bir karar alacaklar. Yönetim Kurulu kararı ''kar payı dağıtılmayacak'' şeklinde idi. Genel kurul bu kararı onaya bilir. Değiştirip ''Dağıtılsın'' diyebilir. Sermaye için kullanabilir. 400 Milyon sermaye taahhüdü var. Bu bir şekilde bir sürede gerçekleşecek veya ek süre alınacak. Ben bu konuda yanılabilirim ama gönlümden geçen ve hislerim en az %50 bedelsiz diyor. Kapısına kilit vurulan bir şirket değil Tire...Bu kadar düşüşün mantıklı bir sebebi bence olamaz...Şimdi hacim iyice azaldı...Genel kurul sonrası belki ortam biraz daha netleşebilir...Borsa cesaret işidir ve kar zarar kardeştir....Bak bir örnek KRDMD 1 TL'den 5 TL'ye çıktı ve şu an 2.** seviyelerinde...Şimdi KRDMD battı mı? Hayır...Çok şükür oradan da nasibimizi almıştık...Bazen de zarar edersin....Burası borsa....CESARET BULAŞICIDIR...Merak etme #HerŞeyGüzelOlacak

...Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir....

5.  Alıntı Originally Posted by Entrika Yazıyı Oku
    Yanıldığın bir konu var. Bu senaryoların bizimle bir ilgisi yok ki...Bizim için veya bizim aleyhimize diye düşünmek yanıltıcı olur. Ortada bir kar var ve bununla ilgili bir karar alacaklar. Yönetim Kurulu kararı ''kar payı dağıtılmayacak'' şeklinde idi. Genel kurul bu kararı onaya bilir. Değiştirip ''Dağıtılsın'' diyebilir. Sermaye için kullanabilir. 400 Milyon sermaye taahhüdü var. Bu bir şekilde bir sürede gerçekleşecek veya ek süre alınacak. Ben bu konuda yanılabilirim ama gönlümden geçen ve hislerim en az %50 bedelsiz diyor. Kapısına kilit vurulan bir şirket değil Tire...Bu kadar düşüşün mantıklı bir sebebi bence olamaz...Şimdi hacim iyice azaldı...Genel kurul sonrası belki ortam biraz daha netleşebilir...Borsa cesaret işidir ve kar zarar kardeştir....Bak bir örnek KRDMD 1 TL'den 5 TL'ye çıktı ve şu an 2.** seviyelerinde...Şimdi KRDMD battı mı? Hayır...Çok şükür oradan da nasibimizi almıştık...Bazen de zarar edersin....Burası borsa....CESARET BULAŞICIDIR...Merak etme #HerŞeyGüzelOlacak

...Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir....

Sn: Entrika bilgi ve tecrübelerinizi yazılarınızdan biliyorum. Aynı zamanda da fikirlerinize saygı duyuyorum. Ama bunlara güvenmiyorum. KY. hiç birimiz güvenmiyoruz.

Yine güzel şeyler yazmışsınız, Teşekkür ederim. Çok pozitifsiniz. Bilgilerinizi de esirgemeden paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim. Çalışmalarınızda da başarılar dilerim.

YTD.

6. Şimdilik herkese iyi geceler diliyorum. Yarın inşallah Tire için güzel bir gün olur.

7. Ne demiş Nazım Usta,
    Eğer hak haksızlıktan yüce, sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlüyse; çaresi yok usta...Biz Kazanacağız...!

Umarım herkesin gönlüne göre olur...Bu gecelik bu kadar...Hayırlı Ramazanlar Olsun...

8. Dünkü AKD...Hisseye baskı yapmak için Merrill ve credit ten satış yapan yabancı yada yabancı görünümlüler,diğer yanda kademeye oynamaya çalışan çöpçüler...

SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez.

Sayfa 131/466 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •