Sayfa 136/467 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 3731 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1. Abiler ben anlayamıyorm ii şeyler olcaağ zaman şirkettekiler önceden bilip pozisyn almzmı hala düşüo bu kötü şeler mi beklemeliyz toplantıdan nie hala düşüo bu borsa düşüo tmm da bu yarı yarıya düşmüş öbürü yüzde otuz Bu nie hala düşüo öffff be yaktın bizi

2.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Sayın nokta atışı senin hesabına göre 1000 Lotu olanın ne ödemesi ve temettü sü olur
    Sayın Kağan_44 ,, bir şey bildiğimden değil sadece 4000 lot ile başladım.

Ben diyorum ki, %65 bedelsiz, %35 bedelli verirse, o %35 de temettüden sayarsa ,. %100 bölünmüş olur.

Böyle düşünüyorum.

YTD.

3. Abiler kafaniz mi guzel nedir anlamadim)) Tire gibi karini az gostermek/zarar gostermek icin bilancosunda hile yapilmamis kalem birakmayan bi kaat temettu verecek. Yani desem argo, ne desem yalan dolan))

4. Genel kurul gündemine bakarsak;
    1. Sermaye artırımı veya azaltımı ile ilgili bir madde yok. Sadece 7. madde karın sermayeye katılmasına (bedelsiz) veya temettü olarak dağıtılmasına olanak sağlıyor.
    2. Kottan çıkma ile ilgili bir gündem yok.

2,71'den aşağı düşüş adeta bir meydan okumaya döndü. 1,35 TL Genel Kurul öncesi önemli rakam. 2,71'in yarısı...Yani tekrar burayı görmek için %100 performans gerekiyor. Bu duruma gelmemizde siyasi belirsizlik, döviz kurunun ve faizlerin artması ile destek buldu. Borsa endeksi neredeyse 20 bin puan kaybetti...***Hiç bir tahta yapıcı kendini sermaye aracı olarak kullandırmaz. Buraya geniş bir vakit tekrar döneriz...

Tire Mondi istese bu dönemi karlı kapatabilirdi fakat peşin ödenmiş giderler bilançoda zararı oluşturdu. Sürdürülebilir karlılık gerçekten önemlidir. Buna defalarca dikkat çektim. 2018 4. çeyrek bilanço verisi beni büyülü bir dünyaya hayal alemine götürdü.

Ben coşkulu kişiyimdir. Hayatı, iş yaşamını ve aşkı tutku ile yaşarım. Tabii ki borsayı da...

''Şirket borca batık değil'' korkum yok. ''Şişman Kadını'' kendim için ne kadar istediysem sizler için de bir o kadar istedim. Galiba bu birilerini kızdırdı...Dedim ya hayatı ve borsayı coşkulu yaşamak lazım....Aşkı da...

Yolumuz uzun, bende sabır ve Katolik Nikahlı bir aşk var....Devam...

Yarın ki Genel Kurul ve sonrasından umarım sizleri umutlandıracak bir haber çıkar...Hayırlısı olsun...

5. Bilenle bilmeyen bir olurmu hiç demiş atalarımız.

2,70 'i bir daha görmek hayal oldu galiba. Spek doksana taktı. spek-1, karşı takım-0 maç bitti.

ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by nokta atışı Yazıyı Oku
    Temettü Tutarı: 350,00 TL
    Bedelli Sermaye Artırımı İçin Ödenen Tutar: 1.000,00 TL
    Net Ödenen Tutar: -650,00 TL
    Sermaye Artırımından Gelen Hisse: 1.000,00 adet
    Hissenin Yeni Fiyatı: 1,00 TL
    Son Durumda Toplam Hisse Adedi: 2.000,00 adet
    Son Durumda Hisselerin Toplam Değeri: 2.000,00 TL

şahsi fikrim. ytd. hiç değildir.
    Boş beleş manipülasyona yönelik ileti kategorisinde listeme girdiniz artık bloklusunuz.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7.  Alıntı Originally Posted by kagan_44 Yazıyı Oku
    Sayın nokta atışı senin hesabına göre 1000 Lotu olanın ne ödemesi ve temettü sü olur
    Bloklandınız... boş beleş yazı ve manipülasyon sebebiyle...

Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

8.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Bloklandınız... boş beleş yazı ve manipülasyon sebebiyle...

Siz neden bahsediyorsunuz anlayamadım. Sanki spek benim. komiksiniz. çok bilseydik bu kadar zarar etmezdik kardeş.

ytd.

Sayfa 136/467 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •