Önce bu konudaki son yazıları toplayalım.

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
dün gece yazmıştım aşağıdaki mesajı az evvel DEVİR'de kendi topiğinde yazmış...kendisi bu işi çok daha iyi bilen birisi o nedenle paylaşmak istedim yazısını...

.......Süreç devam ediyor. Tarihsel trend desteğinden giderek uzaklaşıyoruz. Dalga sayımları oldukça sarih. Şu an C/3 devam ediyor. Ayı piyasasının Temmuz ayında bitmesini bekliyorum.......
Sn DEVİR C.3 dalgasındayız demiş. Bu konuda %95 EW ci hemfikir gördüğüm kadarıyla.
Sadece iç sayımlarda farklı görüşler var.

Alıntı Originally Posted by altnygt Yazıyı Oku
C4 diyosun sanırım sn.jas...ve ardından c5 ile son dip...bana sorarsan 83500 de -c- bitti ve 5 dalgalık yukarı bir trendin ilk dalgası başladı 100700 e kadar...
Forumda yazan arkadaşlar gördüğüm kadarıyla Sn altnygt C dalgasının tamamlandığını düşünüyor.
5 dalgalık yukarı hareketin başladığını söylüyor hedefi 100700 olan. Ben katılmıyorum bu düşünceye çünkü dalga sayımım (eğer doğru ise) bunun olamayacağını söylüyor. Zamanla netleşir durum.

Sn TÜRKOĞLU da C.3 dalgasındayız demiş 23.5.2019 günü.

Bu foruma en büyük katkıyı yapan arkadaşlardan Sn rosence toplamış grafikleri sağ olsun.
Bu işe meraklı olan arkadaşlar bu sayımlar ile en altta vereceğim sayımı karşılaştırabilir.

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
sayın TÜRKOĞLU sosyal medyadaki bu günkü alıntıladığım grafikleri siz yazınca heveslendim buraya da yapıştırıvereyim istedim

Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
Mesela ben 15 veya 30 dakikalık ema'lara göre poz açıp kapatıyorum. Ertesi güne açık poz'da kalmamaya çalışıyorum. Günlük işlem hacminin 6-8 milyar TL olduğu sığ bir piyasada EW ya da diğer teknik analiz yöntemlerinin bist'de çalışmayacağını düşünüyorum. Ama gene de emek verip de analiz yapmaya çalışan insanlara da saygısızlık etmek istemem tabii ki. Cuma günü 2. seansta gelen satışların da önümüzdeki günlerin belirsizliğinden dolayı ürkeklikten kaynaklandığını düşünüyorum. Yakın gelecekteki siyasi gelişmelerin nasıl olacağını bilen sınırlı yatırımcı (insider) vardır ve onlar da çoktan pozisyonlarını almışlardır. Haber akışını ve anlık barları sıkı takip edip yakın stoplu kalmakta fayda var.
EW nin çalışmayacağı şeklindeki düşüncenize saygı duymakla beraber katılmadığımı söylemek zorundayım.

Takip ettiğim sayım aşağıda.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
Şöyle bir EW analizlerine baktım, benim ve diğer arkadaşların yazdığı, 3 ler 4 ler iyice çorba olmuş. Akşam geç saatlerde çizimlerle göstereyim, toparlansın ortalık.

Sadece bir erken uyarı. İçinde bulunduğumuz dalga bana göre C3.4 yukarı düzeltme dalgası ve ya bitti ya da bitmek üzere. Sonrasında C3.5=C.3 düşüş dalgası ile 83600 altına gidilmesi gerek. Sonra C.4 yukarı düzeltme dalgası ve sonrasında C.5 ile son aşağı sorti olmalı eğer sayım doğru ise.

C.5 yani en dip için EW cilerin çok farklı hedefleri var. Marj aşırı geniş. Genel eğilim 69.000-80.000 arası olmasına karşın 48.000 e kadar hedef veren var.
Ama %90 ında yukarı düzeltme dalgası için (C.4) hedef 90200 ü geçmiyor.
Şu anda içinde bulunduğumuz C.3.4 dalgası için Max hedef ise 95100 gibi görünse de C.3.1 ve C.3.2 ye bakıldığında hedefin 86000-87000 arası olması daha mantıklı görünüyor. Bu yüzden yazdım, içinde bulunduğumuz dalga hedefine ya ulaştık ya da pazartesi az yukarıdan açıp düşüş başlarsa pazartesi hedefi gördük diyebiliriz

Akşam çizimleri gönderirim.