Originally Posted by
ordinary
Ben süreci biliyorum bu süreç olurken aldım ben hisseyi,( tabi haberim yoktu neler döndüğünden o sırada saf saf karton kağıt firmasına yatırım yapıyorum sanıyordum kendimi), Qvt değil Ülker de rüçhan filan kullanmadı, bahsigeçen denetçi talebi işlemlerini filan bilmiyorum ama o zamanlar forumda da söylenen şey Mondinin genel stratejisi girdiği yerde diğer ortaklıkları temizliyor tek ortak oluyor şeklindeydi ve ülkerle de o zaman nasıl anlaşma yaptı bilmiyorum daha ülker satmamıştı tüm paylarını bedelli de onlar rüçhan haklarını komple Mondi ye verdiler sonra Qvt dava açtı ama Mondi çok büyük bir şirket o nedenle çarpışmayı göze alamadı ki QVT de büyük bir hedge foncu normalde, ama sonuçta anlaştılar davalar düştü ve 2010 da hisse az da olsa bir çıkış yaptı sanki Mondi ve Qvt çıkış için anlaşmış gibi,o arada tüm mallarını sattı gitti 2010 bilançoya bakarsanız görebilirsiniz bunu.
Sözün özü bu adamlarla baş edemedi. Ama denetçi işi iyiymiş, isteyebiliriz dilekçe filan verilecekse ben varım.
Yer İmleri