Evet @yortsavul53
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gençler bilmez, ahmet mergen ekotürk de imkb nin ilk tahta yıllarından bahsediyor. o zamanlar süre 2 saat idi, broker işlem yapmak için tahtanın sırasına girerdi. sıra ona geldiğinde fiyat ne ise ondan alınır, satılırdı. fiyatı uygun bulmaz vazgeçerseniz , sizin için sonra sıraya girmezdi. diyelim 2000 lot eregli hissesi aldım, onu akşam mehmete 100 lot .... pay ederdik diye anlatıyor. bizde memlekette bir kuyumcunun üst katında telefonla zaman zaman bağlanır, broker hangi tahtada , fiyat kaç diye sorar, yaklaşık bir fiyat söylenirdi. hesapta kuyumcu üzerineydi. herşey güven üzerine yani. gençlik diyelim, şimdiki aklımla bu işlere girer miydim!
şimdi gözaltı pazarı ve piyasa öncesi işlem platformu da yakın mantıkla çalışıyor. ayrıca borsada erken dönemde krizler bu müşteri bazında saklama yerine kurum hesabında havuz şeklinde saklamak yüzünden çıkmış. kötü niyetli birkaç broker piyasayı çok çarpmış. tavandan alıp tabandan satarak. aynı bugün 250 istediğiniz evi emlakçının 275e satıp 25i cebe atması gibi. hatta bu işler yüüznden aracında vurulduktan sonra aracıyla yakılan diş protezinden teşhis edilen gömlekçi broker da var. yani demek istediğim eski günler ama pek de güzel günler değillmiş o zamanlar şimdiye oranla.
Samurayların pirinç tarlalarındaki çay seramonilerinde , çay kaselerinin içine dalıp , suikast için vakit kollayan hain ninjalardık. Hamza Sütbıyık ( AKA Klaus Maximilian Kerpenter Münche ) - Mazardium EF87 ® madeni uzmanı
Arkadaşlar her bıyıklıyı amcanız sanmayın. Burda performansından ve kazancından hemen hemen emin olduğum tek kişi sn.dudu.Yılların Uv yatırımcısı.Diğer kazandığını ve stratejilerinin doğru olduğunu iddia eden adamlar doğruyu da söyleyebilir,yalanda söyleyebilir.Siz sanal alemde her yazılana kuşku ile yaklaşın.Bu açıdan bakınca sahafbey in kuşku duyması gayet doğal.
Kişilerin yorumlarından yada kazandıkları ve kaybettiklerinden ziyade UV yatırım stratejilerini incelemek gerekir.Yok şu kadar hisse aldım sattım, yok viop ta şunu yaptım, yok yıllık karım bu denmesinin size hiçbir faydası yok.doğru yada yanlış size fayda sağlamaz.Siz kendi stratejinizi uygulamaya bakın.Yalnız şu kadarını söyleyebilirim sağlam hisselerde UV yatırım yapanların 10-15-20 yıl ve üzerindeki yatırımlarda en yüksek getirileri sağladığı bir gerçektir.Bu konuda önemli olan temeli sağlam,patronu sağlam hisselere yatırım yapmaktır.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
"Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle
Çoğu şirket şu anda bist de yok
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nil Satis Nisi Optimum
Yer İmleri