Sayfa 763/1000 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 6,097 - 6,104 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yaklaşık 3 aylık süreye kısa mı diyorsun abi , hemi de Türkiye ' de .
    Yarın Tayyip Erdoğan grup toplantısında konuşacaktı galiba, gezinirken bir sitede okuduğumu hatırlıyorum, doğru mudur?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    Brezilya realine de yansımamış.
    Yansımak zorunda değil herzaman..
    Bize yansır genelde.Oranı çok yüksek.Çünkü CDS ler yüksek oldukça bu durum böyledir.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yazdiklarınız dogru, fakat insansız ses üstü savas jetleri icin, biraz daha zaman lazim.
    Adamlar kaptırmış gidiyor abi , 5 yıla onlar nerde olur bilemiyoruz da bizim nerde olacağımız belli .

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yazdiklarınız dogru, fakat insansız ses üstü savas jetleri icin, biraz daha zaman lazim.
    reha bey yanlıyorsun.türkiye çoktan yaptı ..Geçen AHABER de seyrettim.üstelik marsa da gidiyormuş...
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    5,8003 +0,0057

Yükselişi gördü bu gözler ...
    Oglen ne demistim ustad. Kapanis 5.84

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Adamlar kaptırmış gidiyor abi , 5 yıla onlar nerde olur bilemiyoruz da bizim nerde olacağımız belli .
    s-400 ve patriot gibi yeri sabit olmayan savunma sistemlerinin bulunma ihtimali olan bir yere en iyi savaş uçağını göndermek bile sağlam ... ister.

bir pilotun bu tür bir silahın ateşlendiğini tespit ettiği anda yapacağı tek şey beklemeden atlamaktır. özellikle insanlarının değerli olduğu ülkeler pilotlarının düşmanın eline geçmesine tahammül edemezler...

bu sistemler hem daha ucuz, hem risksiz, hem de yüksek isabet oranlı silahlardır. buna şiddetle karşı çıkmalarının asıl sebebi de bu...
    yatırım tavsiyesi değildir.

7. Dövizde DTH ları çözmek için dövizi 5.10 lara getirmek mi mantıklı, yoksa devale etmek mi?

8.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Bağırsağa kadar inmenin alemi yok. 20 yıldır kronik sinüzitten yemediğimiz iğne antibiyotik kalmamıştı.Çeşit çeşit gittiğim doktorlardan bir tanesi Bakırköy Çamlıkta aslında sinüzit olmadığımı söyleyip farklı bir antibiyotikle 20 yıllık sorunu çözdü. Zamanın Cerrahpaşa tıp bölümbaşkanı da ciğerimin yarısını almak için ameliyata karar verdiği zamanda 90 yaşında kulağı duymaz gözü görmez bir doktorun verdiği yapma ilaçla iyileşmiştim.Çare arayan arkadaşın yöntemi doğru bence.
    Hangi doktor bu. Bende bir görüneyim. Yaz kış kronik sinüzit diye çekiyorum askerden beri. - 39 larda sümük burnumuzda donunca. Belki çare bulur

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 763/1000 İlkİlk ... 263663713753761762763764765773813863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •