Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Bende mevcut yönetimin başta SANKO olmak üzere İsmail Tarman ve diğer topicdeki+BTCIM tahtasında 1,5 operasyonunu gerçekleştiren avaneleri ile birlikte bir kazığa çakmasını hatta ot.rtmas.nı canı gönülden diler ve isterim.Bakınız diğer topic biraz aklı olanda herşeyi anlar ona göre konuşur-davranır.Bundan sonra aramızda olan bazıları ile bırak Gk ya gitmeyi lavaboya bile gitmem.Hisseleri aldıkları günden bu yana mevcut yönetimle beraber el kaldırıp neymiş bu sene Ky için şerh düşümüşler.Bununla ancak mesleki olarak çapı bu işe yetmeyenleri kandırırlar.Zira yatırımcıyı düşünüyor olsalardı zamanında yüzümüze telefon kapatmazlardı.The end.
beş para etmez hesleri yanlış zamanda yanlış fiyata (gaza gelerek) şirkete aldıran sanko muydu? ismail tarman mı?
2009 ağustosunda çedi alınan söke kapasite artırım yatırımını 2018de (yanlış zamanda yanlış fiyata) bitiren sanko muydu? ismail tarman mı?
lafargeın payını almayan sanko muydu? ismail tarman mı?
genel kurul çıkışında içimizden birine posta koyan bayan sanko muydu? ismail tarman mı?
sonra da bu olayı yalanlayan bizi yalancı çıkartan sanko muydu? ismail tarman mı?
bu şirketi bu hale getiren sanko muydu? ismail tarman mı?
genel kurulda off the record neden lafarge payını almıyorsunuz? adamlar türkiyeden çıkıyor dediğimde bana dönüp elini cebine sokup çıkartan "bende para yok" deyip yanındaki şirketin yüzde 5in üzerinde payı bulunan bayana dönüp "sende var mı?" diye soran sonra sırıtarak güya kyyi (beni) ezen sanko muydu? ismail tarman mı?
bu satış kararını sanko mu aldı? ismail tarman mı? yine yanlış bir hamle.. sen git 93te 25 milyon dolara satın al.. kapasiteyi 1 miloyna çıkart.. sonra 1.6 milyonluk yepyeni tesisi 2018de devreye al.. sonra da sektör diplerdeyken çimentolar krize girmişken fabrikayı satmaya çalış.. neden acaba? tüm bu hataların üstüne son hatayı da yapan sanko muydu? ismail tarman mı?
hisselerde manipülasyon olabilir.. veya yoktur. ben buna bakmam.. yönetim gerçektne samimiyse çizer alır... bu şirket hakkında bir kitap yazılmalı ve işletme birinci sınıflarda okutulmalıdır.
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Yer İmleri