Arama sonucu : 2694 madde; 1 - 8 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ben diyeceğimi dedim benim dediklerimin senin yukarıda anlattıklarınla hiç bir alakası yok.Sana yazdıklarımı iyi okumanı tavsiye ederim.Onun dışında bundan sonra benim düşüncemi kimse bilmeyecek.Sağda solda çenesini tutamayanlar kafasına göre takılmaya birbirlerini yalan yanlış bilgiler ile gazlamaya devam edebilirler benim için hiçbir sakıncası yok.

Geçmiş geçmişte kaldı.Sana da zaten hisselerini hepimizden iyi fiyata satmadın mı önüne bakmanı tavsiye ederim.Yoksa daha bilmediğin çok şey var burada yazarsam üzülürsün.

Benim kimsenin malında gözüm olmadı.Kimse lanet olsun diye bunalıp sattığında oh hissenin önü açıldı diye avuçlarımı ovuşturmadım.ve hiçkimse için elindeki malı satsa da hissenin önü açılsın demedim.Ondan sonra reel de bunları yapıp topicde madur edebiyatı yapıp dümenciler ile esas bu işi çevirenler ile 3 kuruş menfaat için saf tutmadım.ne yapacaktım bunları bilirken sabah akşam mevcut yönetime mi sallayacaktım?

Hani o kapdıdaki olayda eleştirdiğin bayan varya hiç olmazsa ne yaptı ise yüzümüze karşı yaptı.Bazıları gibi yanımızda olup arkamızdan iş çevirmeye kalkmadı hiç olmazsa.Sence hangisi daha acı?

Sanko olayına hele hiç girmeyeceğim.Herkesin isteği var madem bende isteğimi yukarıdaki mesajda yazdım.ve yazı yazmaya kesinlikle niyetim yok ama öyle olayın dışında kaldın ki bazı şeyler yazıyorsun ve birilerine çok büyük haksızlık yaparken hak etmeyenleri onore ettiğinin farkında değilsin.

Bu işlerin sonunda nasıl olsa herkesin ne niyetle ne yaptığı gizli kalmaz bir de o zaman yazarsın.Ama şunu bil Eksipnos35 dostumu da kendimden ayırmam biz bu süreçte yüzümüzün kızaracağı en ufak yanlışı hiçkimseye yapmadık.Hatta bunu fazlası ile hak edenlere bile yapmadık.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 17-06-2019 saat: 12:36.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •