Originally Posted by Webster Kendi adima soyleyeyim ben hic zarar etmedim Hem de gelecek faizide uzerine koyarak ciktim dolardan... Bi ara diyordunuzda aldım düştü, sattım çıktım diye ondan dedim.
Originally Posted by myfinans Bi ara diyordunuzda aldım düştü, sattım çıktım diye ondan dedim. Hep faizide ilave edip excelimi yaptim basabas olunca kactim ustad 😃😃😃
Originally Posted by myfinans Yavaş yavaş bu işlerden sıkılmaya başladım, şeytan diyor git 23,50 net, 1 yıl bağla. Nedir bu ordan çık oraya gir stres. bunlar da o yuzden fonu yuze cikardi!
Originally Posted by shangil bunlar da o yuzden fonu yuze cikardi! Ustad senin yatirim onerin nedir?
Originally Posted by Webster Ustad senin yatirim onerin nedir? ! muhendis dostum sonunda kendi isinizi yapacaksiniz oneriler ne olursada! birde siz diyorsunuz ev alacam! miktar 530 k mi hala?
Originally Posted by shangil bunlar da o yuzden fonu yuze cikardi! Anlaşılamadı, açıklama rica ediyoruz.
Originally Posted by myfinans Anlaşılamadı, açıklama rica ediyoruz. yani sizi mevduata cekip ve isi bitirmektir! mevduat bankalara cok cok onemli!
Originally Posted by shangil ! muhendis dostum sonunda kendi isinizi yapacaksiniz oneriler ne olursada! birde siz diyorsunuz ev alacam! miktar 530 k mi hala? Benim miktar degisir ustadim. Elimde aileme ait cevirdigim parada mevcut. Toplam portfoy 650k civari...
Forum Rules
Yer İmleri