Originally Posted by
jurnal
3 yıldır bu kağıttayım.Dolar bazında zararımı söylesem şaşırsınız.YERİNİ BULAN KÜFÜR KÜFÜR DEĞİLDİR.Yıllardır bu sözünde durmayan,çakma karadenizlilere PATRONİÇE diyorum..HAAA 5 TL gösterse yine PATRONİÇE.O gülen suratlarla yatırımcısının yanında olduğunu iddia edip 89 bedelli yapan,yok vilları satacağım,yok kanal istanbul,yok parayı may boyaya verdim,yok pendikteki arazime proje en son tavşannn da OTELİ 200.000 ab parasına satılığa çıkardım.YALAN DOLAN KATAKULLE.Her gün gedikle tahtanın içine et arada Ak ve İş ten alım yap.Göstermelik investten alış gir.Yetmez tahtaya 31 .ler çöreklensin.Yarısı senin elinde olan hisseyi Kuşlu sitedeki birkaç çapulcu sahiplenip TEKTU BİZİM HİSSEMİZ demesine izin ver......Daha neler neler.Ha yarın yine birilerini bıktırım taşır mı 1 e 1.10 ancak o PATRONİÇELER bilir.YERİNİ BULAN KÜFÜR KÜFÜR DEĞİLDİR.Önce o savunduğunuz Patroniçeler adam olacak ondan sonra layık oldukları gibi anılacak.Et kardeşim hatta benim namıma bile edebilirsin.Zira bunlar ben de sabır mabır bırakmadı. PATRONİÇELERİMİZ adam olun adammm
Yer İmleri