Neyse bayanlar olabilir ..
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Erdoğan ve Trump G-20 Zirvesi'nde görüştü: ABD'nin yaptırım ihtimali hala kalkmadı
Zehra Yildiz Son güncelleme: 29/06/2019 - 09:26
Japonya'da düzenlenen G-20 Liderler Zirvesi'ne katılan Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 alma planının ABD'yi ‘karışık’ bir duruma düşürdüğünü söyleyerek muhtemel yaptırımların değerlendirme aşamasında olduğunu vurguladı.
S-400 hakkında da açıklama yapan Erdoğan, Rus savunma sistemlerinin alımında geri adım atılmayacağını ve temmuz ayının ilk yarısında yapılacak teslimatı beklediklerini belirtti.
Araba almayin aldirmayin bu kdr balon fiyati neden almak istiyorsunuz
Bu kdr alici heveslisini gorunce rte az bile yapiyor diyorum otv yi kitlemekle yillardir
Alma eskiye bin
2004 model arabami degistireyim dedim o da sirf yakıt yuzunden baktim en dandik 0 araba 100 bin olmus
Otv az inse sirket zam koyuyor yine ayni
Bat beter ol 100 bin arabami olur en dusugune almadim bir 10 yil daha devam eski arabaya![]()
Önemli olan devam ettirilmesinden ziyade, daha yüksek bir indirimin gelmesi.
Araç fiyatları zaten 6 ayda yine pahalandı.
Kur düşüşü pek etkilemedi.
Sanıyorum hala 6.50'lerden fiyat tarifesi yapıyor firmalar.
Devlet ne kadar ötv geliri elde ediyordu 2 yıl önce sıfır araçlardan şimdi ne kadar ötv geliri elde etmiş.
Kilit soru bu.
Yüksek bir indirim gelirse de yıl içerisinde araç alan çok sayıda vatandaş mağdur olacak.
Yarına görürüz.
....
Şuan indirim denilen şey resmen dalga geçmek zaten.
2017 yılında 1600cc araçlardaki ötv %45'ten %60'a çıkarıldı.
Şimdi ekonomik daralma ortamında %45'e indirilmiş bir yıldır müjde müjde
%45 üzerinden indirim hesap edilecekse bu vergi %20 veya %25'e çekilmeli ki insanlar alıma teşvik edilebilsin.
Diğer türlü aklı olan almamalı.
* (S-400'lerle ilgili) Ülkemizi düşünüyorum ama Türkiye'ye adil davranılmadı. Evet, son dakika: Trump, Türkiye'yi seviyor Erdoğan çetin biri ama ben iyi anlaşıyorum, adaletsiz davranıldığını düşünüyorum.
Yer İmleri