Sayfa 320/981 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. Haber akışları volatilite yaratacak gibi. Reuters'in haberinde Trump TR yaptırımları için complicate lafını kullanmış.

Reuters'in haberi tam olarak şöyle:
    "OSAKA (Reuters) - President Donald Trump said on Saturday the United States had a "complicated" situation in how to respond to Turkey's deal to procure Russia's S-400 missile defense system, adding that possible sanctions were being discussed."

Google translate çevirisi:
    "OSAKA (Reuters) - Cumhurbaşkanı Donald Trump Cumartesi günü ABD'nin, Rusya'nın S-400 füze savunma sistemini tedarik etme konusundaki anlaşmasına nasıl cevap vereceği konusunda"karmaşık" bir durum olduğunu ve olası yaptırımların ele alındığını söyledi."
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Haber akışları volatilite yaratacak gibi. Reuters'in haberinde Trump TR yaptırımları için complicate lafını kullanmış.

Reuters'in haberi tam olarak şöyle:
    "OSAKA (Reuters) - President Donald Trump said on Saturday the United States had a "complicated" situation in how to respond to Turkey's deal to procure Russia's S-400 missile defense system, adding that possible sanctions were being discussed."

Google translate çevirisi:
    "OSAKA (Reuters) - Cumhurbaşkanı Donald Trump Cumartesi günü ABD'nin, Rusya'nın S-400 füze savunma sistemini tedarik etme konusundaki anlaşmasına nasıl cevap vereceği konusunda"karmaşık" bir durum olduğunu ve olası yaptırımların ele alındığını söyledi."
    Google mukemmel cevirmis. Bu yapay zaka isi gercekten cok hizli ilerliyor.

Arkadaslar otv kdv olayi ne oldu. Uzatildi mi? Herhangi bir haber goremedim

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İzah ediyorlar da anlayamıyorum...

Serde zor anlayan beyin hücreleri var...Elde değil...

İyi bir okulda, 7 ile geçilen bir not sisteminde, Siyasi Tarih, Siyasi Doktrinler Tarihi, Sosyoloji, Devrim Tarihi ve Mümtaz Soysal Hoca'dan Anayasa Hukuku gibi dersler aldım.

Laikliği ya ben bilmiyorum ya da bana İmamoğlu'nun makam odasında aile fertlerini toplayarak "hoca" eşliğinde kuran kıraat edilerek dini merasim yapılmasını normal bulanlar...

Atatürk'ün kurduğu mecliste dualarla toplantıların açıldığını ben de biliyorum.

İyi de:

1. Atatürk , Kurtuluş Savaşında (hadi solcular gibi mili demokratik cephe diyelim) güçlü bir ittifak oluşturmak için, etkili ne kadar dini, etnik grup varsa hepsine kucaklayıcı yaklaştı pozisyon gereği. Hata Kürtlere Kürdistan vaadi bugün bile dillendirilir.

2. Devrimler Kurtuluş Savaşından sonra topluma sindire sindire verildi.

3. Laiklik kavram olarak Anayasa'ya ancak 1937 yılında, yani Gazi ölmeden önce girdi...

Laiklik bize Atatürk'ün en önemli mirası ve bu toplumun en önemli çimentosudur.

Her inançtan tüm insanları bu ülkede devletin güvenlik şemsiyesi altında özgürce yaşamaları için yaşamsal önemdedir laiklik.

Çok daha önemlisi, makamında hiç alışık olmadığımız bu dini seremoniyi yaptıran, uygun gören İmamoğlu'nun mensubu olduğu partinin, Atatürk'ün banisi olduğu partinin, 6 umdesinden biridir...

Ama bu forumda yazar dururum. Bıktım.

CHP Kılıçdaroğlu genel başkanlığında, muhafazakarlıkta AKP ile yarışmakta.

Taraftara biraz güvenseler, Erdoğan'ı bile sollar geçer korkarım.

İmamoğlunun makam odasında dini merasimi bu açıdan belki de bir nabız yoklama.

Tepki gelmezse devam...

İyi pazarlar.

5.71 satıs var banka da sun an ,satıp ,daha sonra 5.50 olursa tabi girmek lazım ,bilemedim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    5.71 satıs var banka da sun an ,satıp ,daha sonra 5.50 olursa tabi girmek lazım ,bilemedim
    5.71 den mı alıyorlar ?yanlış anlamadım değil mi ?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

İyi bir okulda, 7 ile geçilen bir not sisteminde, Siyasi Tarih, Siyasi Doktrinler Tarihi, Sosyoloji, Devrim Tarihi ve Mümtaz Soysal Hoca'dan Anayasa Hukuku gibi dersler aldım.

Laikliği ya ben bilmiyorum ya da bana İmamoğlu'nun makam odasında aile fertlerini toplayarak "hoca" eşliğinde kuran kıraat edilerek dini merasim yapılmasını normal bulanlar...

İyi de:

1. Atatürk , Kurtuluş Savaşında (hadi solcular gibi mili demokratik cephe diyelim) güçlü bir ittifak oluşturmak için, etkili ne kadar dini, etnik grup varsa hepsine kucaklayıcı yaklaştı pozisyon gereği. Hata Kürtlere Kürdistan vaadi bugün bile dillendirilir.

3. Laiklik kavram olarak Anayasa'ya ancak 1937 yılında, yani Gazi ölmeden önce girdi...

Her inançtan tüm insanları bu ülkede devletin güvenlik şemsiyesi altında özgürce yaşamaları için yaşamsal önemdedir laiklik.

Çok daha önemlisi, makamında hiç alışık olmadığımız bu dini seremoniyi yaptıran, uygun gören İmamoğlu'nun mensubu olduğu partinin, Atatürk'ün banisi olduğu partinin, 6 umdesinden biridir...

Tepki gelmezse devam...

İyi pazarlar.
    Bora abi millet zaten adaya vermedi.Eli yüzü düzgün kim olsa oy verirdi.Muharrem ince c.baskanligina değil de belediye başkanı adayı olsaydı oda kazanırdi bence.İnan bir kesim çok bunaldi.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku

İyi de:

Tepki gelmezse devam...

İyi pazarlar.
    Sn Bora Yaşar,
    Sanırım siz İzmirde, solun kalesi olan bir şehirde yaşıyorsunuz. Bulunduğunuz çevreye bakarak böyle konuşmanız anlaşılabilir. Emin olun dediğiniz hususları burada trol olmayan herkes de az çok biliyordur.
    Yalnız, maalesef İstanbulda durum farklı. İmamoğlu bu rekor oyu alırken sağ kesimden de oldukça sağlam miktarda oy aldı. Bu kesimin de gönlünü okşamasını yadırgamayınız. Kendisinin ve ailesinin gönülden Atatürk'e bağlı olduğundan hiç şüpheniz olmasın. Şu anki iktidarla bu konuda tamı tamına zıt durumda ve karşılaştırma yapmanız bile ona haksızlık olmuş bence.
    İstanbulu yönetirken öncekilerin yaptığı gibi tarikat, cemaat ve gerici vakıflara paramızı aktarmasın, şimdilik yeter. Zaten bunu da yapmayacağını bildirdi.
    Size de iyi pazarlar.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 320/981 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •