Sayfa 321/981 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,561 - 2,568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    İzah ediyorlar da anlayamıyorum...

Serde zor anlayan beyin hücreleri var...Elde değil...

İyi bir okulda, 7 ile geçilen bir not sisteminde, Siyasi Tarih, Siyasi Doktrinler Tarihi, Sosyoloji, Devrim Tarihi ve Mümtaz Soysal Hoca'dan Anayasa Hukuku gibi dersler aldım.

Laikliği ya ben bilmiyorum ya da bana İmamoğlu'nun makam odasında aile fertlerini toplayarak "hoca" eşliğinde kuran kıraat edilerek dini merasim yapılmasını normal bulanlar...

Atatürk'ün kurduğu mecliste dualarla toplantıların açıldığını ben de biliyorum.

İyi de:

1. Atatürk , Kurtuluş Savaşında (hadi solcular gibi mili demokratik cephe diyelim) güçlü bir ittifak oluşturmak için, etkili ne kadar dini, etnik grup varsa hepsine kucaklayıcı yaklaştı pozisyon gereği. Hata Kürtlere Kürdistan vaadi bugün bile dillendirilir.

2. Devrimler Kurtuluş Savaşından sonra topluma sindire sindire verildi.

3. Laiklik kavram olarak Anayasa'ya ancak 1937 yılında, yani Gazi ölmeden önce girdi...

Laiklik bize Atatürk'ün en önemli mirası ve bu toplumun en önemli çimentosudur.

Her inançtan tüm insanları bu ülkede devletin güvenlik şemsiyesi altında özgürce yaşamaları için yaşamsal önemdedir laiklik.

Çok daha önemlisi, makamında hiç alışık olmadığımız bu dini seremoniyi yaptıran, uygun gören İmamoğlu'nun mensubu olduğu partinin, Atatürk'ün banisi olduğu partinin, 6 umdesinden biridir...

Ama bu forumda yazar dururum. Bıktım.

CHP Kılıçdaroğlu genel başkanlığında, muhafazakarlıkta AKP ile yarışmakta.

Taraftara biraz güvenseler, Erdoğan'ı bile sollar geçer korkarım.

İmamoğlunun makam odasında dini merasimi bu açıdan belki de bir nabız yoklama.

Tepki gelmezse devam...

İyi pazarlar.
    Bu ulke ortadogu ulkesi. Kuzey avrupa degil. Dinin toplumda onemi buyuk. Chpye akpliler dinsiz diyor. Belki bunu yikmaya calisiyor. Bunu bilemeyiz ana dinin oy getirdigi bir gercek. Bunlar da politikaci. Once oy almaya bakacak adam. Etik mi? Belki degil ama bu isler boyle. Simdi hemen dibimizde cipras cikiyor ben ateistim diyor basbakan oluyor. Keske bizde de boyle olabilse ama IMKANSIZ. Cunku orasi avrupa burasi ortadodu. O yuzden fazla sey etmemek lazim dite dusunuyorum.

2. İmamoğlu yanlış yapmıştır...
    Laikliğe aykırı davranmıştır...
    Umarım arkası gelmez...

Kendisinin bendeki 1 haftalık karnesi
    a)Malvarlığını açıklaması "+"
    b)Makamında imama dua ettirmesi "-"
    Yani NÖTR...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    5.71 den mı alıyorlar ?yanlış anlamadım değil mi ?

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    evet ,ne yapalım satalımmı ?

4. Küçük eniste nin bugünkü cok sert aciklamalari erken secim startini verdi bence 1 yila kalmaz bunlar partiyi kurmadan tayyip secime goturur ulkeyi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    evet ,ne yapalım satalımmı ?
    Valla satman için sormadım.Sadece 5.71 olmasi ilginç.

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    5.71 den mı alıyorlar ?yanlış anlamadım değil mi ?

İng 5.695 den alıyor.
    Kabataş yalanı gibi uzun gene attı ortaya bir yalan Trump in yaptırım yapmayacağını uzunun dışında duyan eden yok birde duydunuz degilmi diyor.

7.  Alıntı Originally Posted by XMountaiN Yazıyı Oku
    Bu ulke ortadogu ulkesi. Kuzey avrupa degil. Dinin toplumda onemi buyuk. Chpye akpliler dinsiz diyor. Belki bunu yikmaya calisiyor. Bunu bilemeyiz ana dinin oy getirdigi bir gercek. Bunlar da politikaci. Once oy almaya bakacak adam. Etik mi? Belki degil ama bu isler boyle..
    Akape de Özal'ı sevdi PKK/hdp'lilerle KürtAçılımı yaptı Laiklik düşmanlığı genetik miras zaten,
    Bunlar benim Akape'de nefret ettiğim şeyler aynı şeyleri muhalefet de yapınca hoş mu göreceğiz!
    Her seçimde şimdi seçim var bunları tartışmak zararlı diye diye .ok çukuruna gömüldükçe gömülüyoruz..

8.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Her seçimde şimdi seçim var bunları tartışmak zararlı diye diye .ok çukuruna gömüldükçe gömülüyoruz..
    Gönderinizin bu kısmını ben üzerime alındım...
    Çünkü bu başlık da bunu söyleyen bendim....
    Şimdi seçim geride kaldı
    Önümüzde 4 yıl var....
    Muhalefet/CHP/İmamoğlu nu istediğimiz kadar eleştirebiliriz...
    Yapıcı olmak koşulu ile..
    Hiç sorun yok....
    Ayrıca İmamoğlu nun seçim öncesi laikliğe aykırı bir davranışını ve/veya herhangi bir konuda hatalı bir davranışını hatırlamıyorum

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

Sayfa 321/981 İlkİlk ... 221271311319320321322323331371421821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •