Sayfa 16/464 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 121 - 128 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Okudum haberi walla gecmisti ki hisselere baktım hepsi spekülatif olarak dehset cıkmıs sonra üstten alanın canı cıksın mantıgıyla taban taban sonra batış. Böle kagıtlarda cok ac gözlü olmucaksın kar ı al gec ben 26 bin lot aldım bugun sabah 4.5 bin tl kar vardı bozdurmadım nie biraz daha gitsin die e simdi noldı 1.91 kar düstü 1.5 bin tl ye karar ky nin doyum noktası

2.  Alıntı Originally Posted by eroank Yazıyı Oku
    Okudum haberi walla gecmisti ki hisselere baktım hepsi spekülatif olarak dehset cıkmıs sonra üstten alanın canı cıksın mantıgıyla taban taban sonra batış. Böle kagıtlarda cok ac gözlü olmucaksın kar ı al gec ben 26 bin lot aldım bugun sabah 4.5 bin tl kar vardı bozdurmadım nie biraz daha gitsin die e simdi noldı 1.91 kar düstü 1.5 bin tl ye karar ky nin doyum noktası
    senin ayhanın tüm kagıtlarına basmışlar
    ama bugun kendisi 100 bin civarında almış ulaştan ya da eline vermişler. 191 192'deki mal onunmuş
    yatırım tavsiyesi olarak almayınız. sadece beni baglar.

3. Bnm ayhan nerden oluomus koyayım gtüne gitsin nabıosa yapsın millet. Adamın adı cıkmıs giren girer girmeyen girmez

4. buda takas. strateji onun.

bu da ağlamaklı twiti.
    https://twitter.com/Ayhanborsa81/sta...90079615873024
    yatırım tavsiyesi olarak almayınız. sadece beni baglar.

5. alan alır satan satar .. hisse ederini bulur şahıslar hakkında kesinleşmiş bir hüküm veya ceza yoksa atıp tutmak hem kanunen hemde insanlık adına suçtur büyük kusurdur ve bunu yapanları bir şikayetle ve mail le devlet tarafından araştırılır bulunur ve gereken işlem yapılır. lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim dilin elin ayarını kaçırmayalım. burda kimse kimseye 5 krş menfaat sağlamıyor zararda sağlayacak işlerde bulunmayalım,hayırlı geceler.herkesin bir bildiği vardır.varsa ulaş hakkında unutulmuş bilgi gizli varlık yatırım v.s. paylaşalım ve onun üzerinden yorum yapalım -+ fayda sağlasın yoksa sanal ortam nede olsa diye her kim olursa olsun hain,terörist, değilse, buralarda kötü söz kullanmamaya gayret edelim,hayırlı geceler.

6. eger Ayhan bey A1 KAPİTAL VEYA MARBAŞLA alıp satsın veya gedikten inanın BORAGÜNDEM ALEYHİNDE YAZI YAZMAZ.İNANIN BUNA

7.  Alıntı Originally Posted by Osman Bey Yazıyı Oku
    Borsanın en büyük dolandırıcısı olarak bilinen Ayhan Öztürk, Ulaş hissesi pazarlamaya başladı

BORSAGUNDEM.COM/KULİS HABER

Borsada çok sayıda şirketin kottan atılmasına neden olan, binlerce kişiyi mağdur eden ve borsanın en büyük dolandırıcısı olarak bilinen Ayhan Öztürk, Ulaş Turizm hissesi pazarlamaya başladığı öne sürüldü. Ericom, Ar Tarım, Karkim hisselerini satın aldıktan sonra içini boşaltan ve kottan atılmalarına yol açan Ayhan Öztürk hakkında çok sayıda suç duyurusu bulunuyor. Çok sayıda kişiye borç takan, bir ara bu yüzden hapse giren ve köşe buçuk saklanan Ayhan Öztürk, sanal medya hesaplarından bilinçsiz yatırımcıları tuzağa düşürmeye çalışıyor. Ayhan Öztürk şimdi de defter değeri 69 kuruş olan hisseyi, 2 lira seviyesinden bilinçsiz yatırımcılara pazarlamaya çalışıyor.

ÖZSERMAYESİ ERİYEN ŞİRKET

Özsermayesi 7 milyona kadar gerileyen Ulaş Turizm, zarar eden bir şirket olarak biliniyor. Dolandırıcı Ayhan Öztürk�ün pazarladığı Ulaş Turizm hisselerinde son dönemde patronlar yüklü oranda hisse satışı yaptı. Cüneyt Ulaş, 25 Nisan�da 1.61.1.63 lira aralığından 150 bin adet, 14 Nisan�da da 1.53 liradan 32 bin adet hisse sattı. Cüneyt Ulaş�ın elinde halen yüzde 14.79 oranında pay bulunuyor.
    Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulaş ise 19 Nisan�da 1.53-1.56 lira fiyat aralığından 181 bin adet satış yaparak hisselerini sıfırlamıştı. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Mutlu Ulaş ise 2 Mart tarihinde 1.35-1.39 lira aralığından 322 bin adet, 3 Nisan tarihinde 1.53 liradan 10 bin adet satış gerçekleştirmişti. Tevfik Mutlu Ulaş�ın halen yüzde 15.74 oranında payı bulunuyor.

PATRONLAR SATIYOR HİSSE YÜKSELİYOR

Patronların mart ayı başından itibaren 1.30 lira seviyesinden başlayarak yaklaşık 700 bin adet Hisse satarken hissenin 2 liraya kadar yükselmesi dikkat çekici. Patronların hisse satışına başladığı dönemde ise dolandırıcı Ayhan Öztürk devreye girerek sanal medya hesaplarından hisse pazarlıyor. Hâlâ dolandırıcı Ayhan Öztürk�e inanıp hisse alan var mı bilinmez ancak uzmanlar geçmişte bu tarz pazarlanan hisselerden sonra büyük kayıplar yaşandığına dikkat çekerek yatırımcıların dolandırıcıların tuzağına düşmemeleri için dikkatli olmalarını öneriyor.
    O zaman bize hisseden çıkmak düşer.size bol kazanç yatırım yapacak hisse bırakmadılar

D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

8. Daha önce Panda'nın yazılarından etkilenerek Mac up almıştım baya zararını aşağıdan vermiştim adam cuma gününe kadar bu kadar olacak demesine rağmen hiçbiri tutmamıştı bana göre boş bir adam yine kent gıda uçacak koşacak demişti yine bir halt olmamıştı

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 16/464 İlkİlk ... 614151617182666116 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •