Sayfa 44/469 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 345 - 352 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. geçen gunde bahsetmiştik, arbul, sadece 6 saat farktan dolayı, davayı kaybetti. 1 gün önce dava açsa, şu an davası ve tedbiri devam edecekti belkideee.

bist, onları tedbirleri kalkmasına rağmen, 2 ay sonra kottan attı. önce uyardı, eksiklerini kapa dedi. 1 yıl geçici kottan attı. bizi 1 haftada tamamen şutladı.

dilekçede bu konuyada değinmek lazım.

Sayın Deniz , , 1) Bu arada borsa İstanbul'a itirazı yapacak olan kurum şirketin kendisi olsa daha iyi sonuç alınmaz mı . 2)yeni Kayyum ve bilir kişi raporları hazırlarken bilir kişi eski bilir kişi kararında bahsi geçen kararı aynen onaylarsa ve Kayyum da alacak kayıtlarındaki alacak için mahkeme ve Kayyum marifeti ile o alacağın tahsilat ile anlaşmaya varılırsa Yeni rapor ve bilanço düzeltildiğinde SPK tahtayı yine açmaz mı . YTD

İtiraz işe yarıya bilir ancak bence geri adım atmazlar gibime geliyor SPK . şuan en önemli olay Genpower jeneratörün faaliyetine devam etmesi devam ettiği sürece hiç bir sorun olmaz sadece tahtası kapalı olur ama hissedarlık haklarımız devam eder . YTD

4. İtirazı bist e yapalım aynı zamanda bimerede konuyu aktaralım ki takip adilebilsin. Sn. Deniz maddelere güzel değinmişsiniz de ya rayiçlerden oluşan yeni rapor hazırlandı ve sermaye kaybı buna rağmen devam ediyorsa? Sportif hisselerde Ekside diyorsunuz onların belki varolmalarını gerektiren ödeyemez duruma düşme durumları yoktur bu üretim yapıyor (du) bu durumda üretimde yapamaz. Son birşeyde hak aramak için hissedar olmak gerekmez düşünceniz samimiyse sizde itiraz edebilirsiniz.

5. Bir olusuma destege hazirim sevgili paydaslar, elimden geldigince...burda cidden buyuk haksizlik yapilmistir uyari vermeden olurmu yahu

6.  Alıntı Originally Posted by DEEPİMPECT Yazıyı Oku
    İtirazı bist e yapalım aynı zamanda bimerede konuyu aktaralım ki takip adilebilsin. Sn. Deniz maddelere güzel değinmişsiniz de ya rayiçlerden oluşan yeni rapor hazırlandı ve sermaye kaybı buna rağmen devam ediyorsa? Sportif hisselerde Ekside diyorsunuz onların belki varolmalarını gerektiren ödeyemez duruma düşme durumları yoktur bu üretim yapıyor (du) bu durumda üretimde yapamaz. Son birşeyde hak aramak için hissedar olmak gerekmez düşünceniz samimiyse sizde itiraz edebilirsiniz.
    18 nisanda yönetim kurulu toplanmış, aktif değerlemesi yapmak için, uzman heyetle anlaşma yapılacağını duyurmuş. sonrasında bilançonun kap ta yayınlanacağını duyurmuş.

yeni değerlemenin sonucu ortada yok.

Sayın deniz şimdik spk bir uzmanla görüştüm başvuruyu spk yapın dedi gerek duyarsak biz onlardan bilgi ve belge alırız dedi. Ben kurumdan izin alıp başvurumu yapıp geliyim. Ytd
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

8. başvurun başvurmasınada,

dilekçeye benim değindiğim konulara aynı cümlelerle değinin.

ben bu tarz dilekçelerden, çok verdim,

gerekçemiz belli. 1- aktif değerleme yapılmakta, kapta bilgi var, 1 haftada dünya üzerindeki hiç bi şirket, yeniden değerleme bilançosu hazırlayamaz.

2- mahkeme kararlı korumadayız. ticari borçlardan kaynaklı borçlarımıza yönelik icra takipleri, aktif durumda değil. faaliyetlerimizin devamında bi sıkıntı yok, hatta son bilanço, sınırlı olumlu görüş içeriyodu.

3- 2016-9 bilançosu ile 2016-12 bilançosu arasında, hasılat farkı varsa, faaliyetlere ve satışlara dvam ediyoruz demektir zaten ( maddi delil)

Sayfa 44/469 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •