Sayfa 364/981 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 2,905 - 2,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Demek ki sabit radar tesisleri, HİK barış kartalları, gezici radar sistemleri vs. boşuna alınmış. Al bir S400 ohh miss 400 - 600 km cam gibi açık peki yerkürenin şekli, arazi engebeleri vs. şeyler bu menzili ne kadar kısaltır düşük irtifa bir seyir füzesini S400 ne kadar mesafede fark eder ondan bahsediyor mu kimse?

Yazan üstada teşekkürlerle şöylede bir alıntı koyalım;
    "Taktik muharip jetlerin dusk RCS degeri, hiz ve manevra kabiliyetlerinden dolayi 92N6 Grave Stone radarini onlari takip edebilecegi menziller ve dolayisiyla 40N6 fuzesinin angajman menzili daha dusuk olacaktir. Radar menzil denkleminde de maksimum menzil hedefin RCS degerinin 4. koku ile dogru orantilidir. 92N6 Grave Stone radari buyuk govdeli (20m2 RCS mesela) sahip hedefleri 400km den teshis/takip edebiliyorsa (gercek deger daha dusuktur muhtemlen), F16 gibi ortalama 2m2 RCS sahip hedefi ancak 225km'den yakalayabilir. F35 gibi 0.0001m2 RCS oldugu soylenen bir hedefi ise ancak 19km'den.

Tabii insanlar ne bilsin, fizik kurallarini, radar ufuk denklemini, radar menzili hedefin RCS'nin 4. koku ile orantili oldugunu. 400km menzilli fuze deyince haritalari acip kocaman daireler ciziyorlar. Gercek menzilleri ise bir cok faktor belirliyor."
    Kupaynan kepceylen anlattim cogu kez de basinimiz sagolsun. Tabi hepsinin uzerine gercek savas ortamindaki elektronik harbi de eklemek lazim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Sene sonuna kadar 8+ beklentimde en ufak bir degisiklik yok desem cok kufur eder misiniz bilmem de oyle yani😀
    Aslında Fedin faiz düşürme ihtimali olmasa ben de böyle düşünürdüm ama ABD de güçlü dolar istemiyor gibi. Bu yüzden aklım karışık.

3. Ticaket Bakanlığı: Haziran'da ithalat yüzde 22,81 düşüşle 15,1 milyar dolar oldu

Ticaket Bakanlığı: Haziran'da ihracat yüzde 14,86 düşüşle 11,6 milyar dolar oldu

Kenarda köşede konkordato ilan etmeyen ihracatçı kaldıysa onlarıda bu ay halletsinler tam olsun. Bayram bile olsa %22,81 düşüş maşallah. Bugünlerde gözde sektörleri turizm onun harici bütün sektörleri salladılar gitti.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Loner,
    "Bütün dünya birlik olsa hayat bayram olsa insanlar el ele tutuşsa uzasak sonsuza.." diyorum ama bu hiçbir şeyi değiştirmiyor dediğimle kalıyorum. Okyanusu aşıp ABD'yi tehdit etmedik ama ABD toprağımıza göz dikti şimdi ne yapmamızı istiyorsun? ABD bizden güçlü savaşmadan Kürdistan'a toprak mı verelim? Hdp'liler bunu isteyebilir ama Türk yurttaşlar tüm ABD üs ve radarlarının düşmana bilgi ve lojistik sağlayacağı için derhal kapatılmasını istemeli..
    Sn Meteposta,
    Suriye politikamızı değiştirip, onlarla barışsak Suriye zaten kendisi ypg vb teröristleri halledemez mi. Bizim tarafımızdan taciz edilmeyince, Rusya ve İran desteği de olunca onlara göz açtırma kar diye düşünüyorum. Ayrıca böyle bir suriyeye de ABD güçleri müdahale edemez, ediyorlarsa bizim sayemizde ediyorlar. Şu anki durumda kendi ayağımıza kurşun sıkıyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Aslında Fedin faiz düşürme ihtimali olmasa ben de böyle düşünürdüm ama ABD de güçlü dolar istemiyor gibi. Bu yüzden aklım karışık.
    Dolarin deger kazanmasindan ziyade TL nin deger kaybetmesiyle alakali beklentim.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'den Türkiye raporu:

▪Türk bankalarının karlılığı düşecek

▪Döviz cinsi mevduatlara erişim kısıtlaması gelebilir

▪Ekonomi politikaları öngörülemiyor

▪Enerji ve inşaat sektörü mali zorluklar yaşıyor

Döviz cinsi mevduatlara erişim kısıtlaması ne anlama geliyor bilen varmı acaba anlamadım ben.

7. Irak ambargoyu genişletmiş.
    O.cocuklari bizden yumurtadan sonra sofralık tuz, şehriye ve makarna almayacakmis.

Biz onlardan mülteci aliyoruz ama

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

8.  Alıntı Originally Posted by tilkiii Yazıyı Oku
    Irak ambargoyu genişletmiş.
    O.cocuklari bizden yumurtadan sonra sofralık tuz, şehriye ve makarna almayacakmis.

Biz onlardan mülteci aliyoruz ama

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Şehriye ve Makarna aynı şey zatende. Tuz u almazsa tadını nası anlicak. Yediği şeyin. Bari tuzluk alsaydi

Sayfa 364/981 İlkİlk ... 264314354362363364365366374414464864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •