Ticaket Bakanlığı: Haziran'da ithalat yüzde 22,81 düşüşle 15,1 milyar dolar oldu
Ticaket Bakanlığı: Haziran'da ihracat yüzde 14,86 düşüşle 11,6 milyar dolar oldu
Kenarda köşede konkordato ilan etmeyen ihracatçı kaldıysa onlarıda bu ay halletsinler tam olsun. Bayram bile olsa %22,81 düşüş maşallah. Bugünlerde gözde sektörleri turizm onun harici bütün sektörleri salladılar gitti.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Sn Meteposta,
Suriye politikamızı değiştirip, onlarla barışsak Suriye zaten kendisi ypg vb teröristleri halledemez mi. Bizim tarafımızdan taciz edilmeyince, Rusya ve İran desteği de olunca onlara göz açtırma kar diye düşünüyorum. Ayrıca böyle bir suriyeye de ABD güçleri müdahale edemez, ediyorlarsa bizim sayemizde ediyorlar. Şu anki durumda kendi ayağımıza kurşun sıkıyoruz.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'den Türkiye raporu:
▪Türk bankalarının karlılığı düşecek
▪Döviz cinsi mevduatlara erişim kısıtlaması gelebilir
▪Ekonomi politikaları öngörülemiyor
▪Enerji ve inşaat sektörü mali zorluklar yaşıyor
Döviz cinsi mevduatlara erişim kısıtlaması ne anlama geliyor bilen varmı acaba anlamadım ben.
Irak ambargoyu genişletmiş.
O.cocuklari bizden yumurtadan sonra sofralık tuz, şehriye ve makarna almayacakmis.
Biz onlardan mülteci aliyoruz ama
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Yer İmleri