Sayfa 438/981 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. 20 dakikadır doları izliyorum. Ya gösterge yanlış , ya da birisi doları çengele asıyor.

5.5968'de neredeyse sabit tutuyor. Bence kim işlem yapıyorsa aşağı düşmesini engelliyor ama yukarı çıkmasına da izin vermiyor.

Bu ya bir algoritma ya da kamu kaynaklı bir işlemci.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    20 dakikadır doları izliyorum. Ya gösterge yanlış , ya da birisi doları çengele asıyor.

5.5968'de neredeyse sabit tutuyor. Bence kim işlem yapıyorsa aşağı düşmesini engelliyor ama yukarı çıkmasına da izin vermiyor.

Bir iki gundur geceleri fazla hareket olmuyor.. yarın 9da ak mı kara mi belli olur..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    20 dakikadır doları izliyorum. Ya gösterge yanlış , ya da birisi doları çengele asıyor.

Bende onu izliyordum

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

Hacimsizlikten olmasın. Gerçi tam bir paronayak olduk o ayrı konu

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

5.  Alıntı Originally Posted by bjkay Yazıyı Oku
    Bir iki gundur geceleri fazla hareket olmuyor.. yarın 9da ak mı kara mi belli olur..

SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by oguz90tr Yazıyı Oku
    Hacimsizlikten olmasın. Gerçi tam bir paronayak olduk o ayrı konu

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu tür bir hareket motifini geçen ay da görmüştüm. Normal şartlar altında düşük hacimde dahi bu şekilde bir sabitleme olması çok düşük ihtimal. Özellikle 5.60'ın altına indikten sonra birden devreye girdi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Dokunsana; haydi durma dokunsana

Dolar çizgi altında kalmasa ne olur çok kişi altta [emoji35] kaldı [emoji57]

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Mantıklı,

Ben düğünlerde sıkarız diyordum.

Alıntı Originally Posted by PiNNo Yazıyı Oku
    Ankara'dan S-400 Formülü: Aktif hale gelecek şekilde kurulacak ancak barış zamanlarında, bakım, tatbikat gibi olaylar dışında açılmayacak.

[emoji1]

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

Dostum 200 günlük EMA'ya yaklaşınca alım geliyor.
    Altı zor zaten.
    Selamlar.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 438/981 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •