Sayfa 188/992 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - I

1. Faizi düz kafa %20 ye çekerler diye bekliyorum. Dümdüz direk godoslama...duvara vursak ne olur ki....ne badireler ne Ali Cengiz oyunlarına geldik birşey olmadı...mentalite bu.....yaparız olur...olmazssa kendi parası mı batacak, millet zaten kendi çözümünü herzaman bulur...patlarsak başka yol deneriz...çapkın Damat yine çıkar açıklar 2 program...herşey güzel gidiyor...makro mikro verilerde iyileşme görülmekte vs...sallar...piyasa bildiğinden şaşmaz...tek gerçek piyasadır. Döviz ve Bist ne tepki verir görüp anlarız...

2. TR siyasetinde parti ittifakları dönemi son dönemin stratejik hamleleri. AKP-MHP gemisi su alıyor, %50 dönemi artık tartışılmaya başlandı...bunu herkes gördü mü gördü...
    Babacan ve dadaşları, kurar bir parti, yenilenme değişim sloganları....sonunda AKP-MHP- Babacan Parti cephesi ile %50 yi gördürüp yola devam... bir de Saadet P. Katabilirlerse bir 10 yıl daha gider...
    Şu anda CHP-İYİ-HDP....cephesinde ilk görünüm iyi gibi...halkın tepki , destek , vs...oyları ile %40 lara ulaşmış görünüyor... İYİ parti oranları bir sonraki seçimde epey belirleyici olacak gibi... ama daha çook var...bix piyasaya bakalım...ne kadar ekmek nerede var onu takibe devam...

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    Memlekete geldik dakka basi taksiye biniyorum tabi muhabbet girla

Dedilerki taksi plakasini 1 milyona alip ayda 10 bine kiraya veriyorlarmis

100 ayda kendini oduyor tabiki hic inandirici degil.

Konuyu bilenlerin yorumlarini alabilirmiyim?

bu aylık kira bedeli nerdeymiş ?
    kiraya vermek demek .hiç birşeye karışmamak demektir ki bu rakamları verecek il belki İstanbul dur diye düşündüm.
    kendiniz çalıştırmak istediğinizde o paranın içinde bir sürü kalem gider var ki eline kalan ile amorti süresi çok uzun zaman alır.
    mantıklı bir yatırım aracı mı ?
    evet ama şu an değil. 1k ya 16.5 lira faiz ile (%24) getiri ile yola devam. başka bakış açısı ise kendi işinin patronusun ve kayıp yok gibi bir şey ( işin yoktur ve plakayı alıp hemen kazanmaya başlarsın)

şu faiz ortamı suni de olsa aşağıya inse artık devir değişti.
    dolarda borsada faizde ve türev ürünlerde artık volalite çok fazla artmış durumda .
    eğer bu dalgaları doğru yerlerden yakalamasan da terste kalmadıkça paradan para kazanma devridir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Geliyor hiper enflasyon, üç vakte kadar...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. sayın admustafa

Daha önce siz iş yatırım ile çalıştığınızı söylemiştiniz .
    Şant Manukya nın maillerine ulaşabilir misiniz ? Bana kuruma üye olanlara gönderildiğini söyledi.
    bunu aracı kuruma iletirseniz çok memnun olurum size neden gelmiyor merak ettim.
    ben gayet doyurucu ve yol gösterici bilgiler mailinde verdiğini görüyorum.

8. Şu MB'nin 650bp artırım yaptığı günkü gibi muhteşem bir tiyatro mu dönüyor acaba.

Sayfa 188/992 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •