Sayfa 560/1001 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 4,473 - 4,480 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Gedik Değişken GPG DÜN %0.3 kaybettirmiş. Sanırım dünkü Bist düşüşü dışında başka bir yatırımdan da etkileniyor.
    GPG hisse senedi yatırım oranını ufakça arttırmaya başlayıp, Bıst30 daki nispeten fiyatı düşük kalan belirli kağıtlardan alım yapıyorlar. Uzun vade gitmek gerekli bu tip araçlarda, yılbaşı ve gelecek yaz durum daha net olacaktır.
    Mevduatçı,bonocu,ppf ci kısa vadeci ,günlükçü arkadaşların ilgisini çekmeyebilir bu tip değişken fonlar.
    kendi adıma konuşayım 3 haftalık periyotta %26.5 mk dan daha iyi kazanç getirdi GPG.

2.  Alıntı Originally Posted by Novartis Yazıyı Oku
    GPG hisse senedi yatırım oranını ufakça arttırmaya başlayıp, Bıst30 daki nispeten fiyatı düşük kalan belirli kağıtlardan alım yapıyorlar. Uzun vade gitmek gerekli bu tip araçlarda, yılbaşı ve gelecek yaz durum daha net olacaktır.
    Mevduatçı,bonocu,ppf ci kısa vadeci ,günlükçü arkadaşların ilgisini çekmeyebilir bu tip değişken fonlar.
    kendi adıma konuşayım 3 haftalık periyotta %26.5 mk dan daha iyi kazanç getirdi GPG.
    Genelde 10 tane hisse bulunduruyorlar sanırım BIST30'dan sadece 2 adet hisse mevcut en son dağılımda. Performans olarak yıllık %30 hedeflendiği söyleniyordu sanırım. Ben bulundurduğu hisse portföyünü beğenmemiştim.

3. FİL'i sattığında %10'dan fazla stopaj olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı, çözdü mü acaba o problemi, matematiksel hata mı yapmış durumu düzeldi mi acaba ?

4. hesap dogru ilk satis yuksek sonraki az dengeli sonucta.benim hesabima gore %10 kesilmis oldu yanlislik yok
     Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    FİL'i sattığında %10'dan fazla stopaj olduğunu söyleyen bir arkadaş vardı, çözdü mü acaba o problemi, matematiksel hata mı yapmış durumu düzeldi mi acaba ?

Fil mk 23.87

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fil mk 23.87
    FIL'de bir siz kaldınız birde ben kaldım üstadım herkes sattı sanırım

Igl 20.09.. .

8.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    FIL'de bir siz kaldınız birde ben kaldım üstadım herkes sattı sanırım
    Ben igl satıp file geçtim bir kısmıyla dolar aldım

Sayfa 560/1001 İlkİlk ... 60460510550558559560561562570610660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları