Dairenin özellikleri derken ; 10 katlı binada, merkezi doğalgaz ısıtma, merkezi sıcak su, 2 katlı kapalı otopark, açık mutfaklı, 93 metrekare net kullanımlı, tek banyolu, tek balkonlu, 4 yaşında . Yeri ise İzmirliler bilirler ; Yeşilova Altındağ kartal durağında. Bu bölge 50 kat imar planlı olmuş. Komple dönüşen bir bölge. Ulaşım olarak merkezi sayılır. Hastanelere yakın felan. Şu anda etrafta yapılan marka binalarda ( nest, nüans, folkart vb.) 425 den başlıyor 2+1 ler.
S400 ler malatyaya indi haberleri geliyor
Daha çoğunu yazmadım. Akşam emmim aradı beni. Kafasına tapu , para, harç işleri takılmış. Ben belediyeden rayiç değer belgesini aldım, sen yarın parayı benim hesabıma eft yapacan, cebine de Binde 30 dan en az 9000 tl. para koy dedim. Adam demez mi '' kardeş, ben adadayım ( kuşadasıymış) bu işi pazartesi yapsak ''. Yahu hani senin cebinde yemek parası kalmadıydı. Ayrıca ilerden otobüse bineceğini söyledin amma , passata bindiğini gördüm dedim. Yani adam tam esnaf pazarlığıyla ikna etmiş beni. Neyse hayrını görsün. Sonuçta zorlama yok ya.
Biz de bir arazi satışı için el sıkıştık, yarın tapuya gidilecek.
Tarla ekilse mevduatın 7 de 1 kadar para getiriyor, kiraya verilse mevduatın 20 de 1 i kadar .
Bu tarla ülkenin en baba ovalarından birinde , verim efsane ama gerçekler böyle.
5 -6 yıl öncesine göre dolar bazlı yarı fiyatına veriyoruz. Mutluyuz.![]()
Yer İmleri