Sayfa 613/981 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1. Pazartesi günü düzenlenecek AB Dışişleri Bakanları toplantısında
    Türkiye'ye ceza verilebileceği belirtiliyor. AB Komisyonu Başkanı
    Donald Tusk, AB'nin tüm iyi niyetine karşın Türkiye'nin gerilimi tırmandırdığını belirterek, bu tutumunun AB'nin tepkisini kaçınılmaz hale getirdiğini ifade etti.
    DW'nin diplomatik kaynaklara dayandırarak verdiği habere göre
    Türkiye'ye yönelik olası cezalar ilk aşamada siyasi müzakere kanallarına kısıtlama getirilmesi ve AB mali yardımlarının daha da azaltılması şeklinde olacak. Daha sonraki aşamada ise bireylere, şirketlere veya genel olarak ekonomiye yönelik yaptırımlar gündeme gelebilecek.

2. Porof.Dr.ZihniSinir bey makamından bildiriyor;

Hem faizi hemi de dövizi düşüreceğim diyor......

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Samimiyetle soruyorum dolar ın fişini çektiklerinde global değişim aracı olarak sadece EUR mu kalacak yoksa tüm MB paralarının mı fişi çekilmiş olacak. Tek paraya mı geçilecek, kripto para devrimi olacak, altın standartı geri mi gelecek öngörünüz nedir?
    Doların fişini kimin çektiğine bağlı. Amerika kendi kendine çekerse sıkıntı yok ama başka birbirlerinin çekmesi için önce Amerika 'yı alt etmesi lazım ki , şuan öyle bir sistemli güç yok .

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Doların fişini kimin çektiğine bağlı. Amerika kendi kendine çekerse sıkıntı yok ama başka birbirlerinin çekmesi için önce Amerika 'yı alt etmesi lazım ki , şuan öyle bir sistemli güç yok .
    Asıl kendi kendine çekerse sıkıntı çünkü diğerinde bir süreç olur bir yerinde kaçma şansın olur.Eğer kendileri bunu planlı yaparsa bir sabah kalkıp artık benjamin sevmiyoruz diyebilirler

5.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Asıl kendi kendine çekerse sıkıntı çünkü diğerinde bir süreç olur bir yerinde kaçma şansın olur.Eğer kendileri bunu planlı yaparsa bir sabah kalkıp artık benjamin sevmiyoruz diyebilirler
    hocam kuzey amerikaya giden varsa mutlak görerek şahit olmuştur veletler dahi birbirine çek yazar borcunu kapar bildiğin 12 yaşında velet ya
    yani bu adamlar finansal enstrumanlara yabancı değil
    ilk digi para yaygınlaşsın devlet tekelinde vs olsun bi de ölçekli olarak bakkaldan ekmek alabileceğin değerde olmalı, öyle btkoyin gibi tanesi 10 bin dolar değil
    zaten hemen kendi çekecektir fiş i
    zarar ziyan hesabı fazla bakmadan

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    S400
    Ab yaptirimlari
    Abd yaptirimi
    Akdeniz
    Firatin dogusu
    M.b.baskani degismesi

Bu kadar sorun varken dolar cikmiyorsa...

Birde haziran ayinda ilk defa cari fazla olacak,hemde ihracat dusmeden buda dolari etkilemezmi..

Y.t.degildir.
    Bu hangi kafa bilmiyorum ama dünya ARGE harcamalarının %65 ve silah satışının %40 dan fazlasıni hala ABD yaparken dolar molar gocmez.Bu sene sonunda Türkiye nin hala turizm tahmini gelirlerini bile çıkarsan nakit 80 milyar dolara ihtiyacı var.kamu bankalarınin işlemleri malum.İhracat ayakta tutuyor ülkeyi ..ve bu kurla ihracatta geriler.Anlamak mi istemiyorsun yoksa trolmusun bilemiyorum.Gunahini almak istemem ama ya çok bilgin yok yada art niyetli yazıyorsun.Amacim hakaret etmek değil.Ama yazdıkların oldukça yanlış.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

*tcmb: Cari işlemler hesabı mayıs'ta 151 milyon dolar fazla verdi(beklenti 280mln)

*tcmb: Cari işlemler hesabı ocak-mayıs döneminde 3,14 milyar dolar açık verdi

*tcmb: Net hata ve noksan mayıs'ta 1,6 milyar dolar

*tcmb: Altın hariç cari işlemler hesabı mayıs ayında 454 milyon dolar fazla verdi

*tcmb: Enerji hariç cari işlemler hesabı mayıs ayında 3,17 milyar dolar fazla verdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Başlıktaki fiziksel değişim de inanılmaz.

Neredeyse tanıdık kalmadı gibi...

İçerik de öyle.

Hemen herkes "dolarda düşüş kaçınılmaz" demekte.

Ama her ne hikmetse, ilgili başlığa değil buraya yazmakta.

Peki neden?

Çünkü bu başlık ballı.

Bu başlık popüler.

Bu başlıkta hır gür çıkarmak, ona buna terso atmak hoş bir his.

Sonra oturup Godot'yu beklemek bu başlıkta.

Aşağıda başlıktakilerin lakaplarına bakıyorum da...

Ston tamam...Ve sonra en tanıdık dimitris.

O da dünkü yaren.

Dolar başlığında değişim kaçınılmaz gibi bir şey olmuş.

Sayfa 613/981 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •