Alýntý Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazýyý Oku
Sayýn Özdemir1 bazýlarý için hisse fiyatý düþmüþ çýkmýþ çok önemli deðil.Onlar için çok volatilite yapýlan çok iþlem hacmi ve onlardan elde edilecek komisyon getirileri önemli.Ondan sonra da suçu attýn mý Lunara patrona herþey tamam.Bir de bu yazýlarý fýrsat bilip ortamý karýþtýranlar var.Ondan sonra sorsan küçük yatýrýmcý dostu bunu yapanlar.

Hiç bu volatilite olurken en çok madur olan kim ondan bahseden yok.Hayýr ben bazý yazýlar yazýyorum ki ya neler olup bittiðini anlýyoruz bu kadarýný da burada yapmayýn demeye götürüyorum.Ama sonuç ortada.

Ben demiyorum ki þu yaþananlar ortada iken bende hata yok ya da patronda hata yok benimde hatalarým var.Buradaki bir çoðunun hatalarý var.

Ama birisi kendisi deðiþik þekillerde her gün tahtada iþlem yaparken ben bunu asla yapmazken derseki lunar tahtada al-sat yapýyor ben bunu diyene hooop orada dur derim

Bu 1,5 operasyonunu patron yaptý her kim derse ona orada hooop dur derim.Demek zorunda kalýrým.
Sayin Lunar,size katiliyorum.Malum ekip yine isbasinda muhtemelen hisseyi asagiya cekmek icin uygun ortam bekliyorlar.Ekibin kimlerden olustuguda acik.Bazen saf a yatmamiz durumun farkinda olmadigimiz anlamina gelmez.Buyursun asagiyi denesinler tekrar.Cekirge daha kac kere ziplar hep birlikte ogrenecegiz.1,5 operasyonundada kimlerin parmagi var belli.Ozelliklede hedef gosterenlere dikkat etmek gerekir diye dusunuyorum.Negatif algi yarat.Tahtanin alti bosalsin,uygun ortam olustugundada sonra sende bas dusur taktiginden ibaret.Herkes herseyin farkinda.Kalin saglicakla.