Originally Posted by
OZDEMIR1
Bu hissenin artik bir hikayesi var.Gerceklesir yada gerceklesmez orasi ayri.Fakat Hikayesi olan hissede asagiya oynamak genelde can yakar.Ben soyleyeyimde isteyen istedigi gibi devam etsin.y.t.d
Sayın Özdemir1 bazıları için hisse fiyatı düşmüş çıkmış çok önemli değil.Onlar için çok volatilite yapılan çok işlem hacmi ve onlardan elde edilecek komisyon getirileri önemli.Ondan sonra da suçu attın mı Lunara patrona herşey tamam.Bir de bu yazıları fırsat bilip ortamı karıştıranlar var.Ondan sonra sorsan küçük yatırımcı dostu bunu yapanlar.
Hiç bu volatilite olurken en çok madur olan kim ondan bahseden yok.Hayır ben bazı yazılar yazıyorum ki ya neler olup bittiğini anlıyoruz bu kadarını da burada yapmayın demeye götürüyorum.Ama sonuç ortada.
Ben demiyorum ki şu yaşananlar ortada iken bende hata yok ya da patronda hata yok benimde hatalarım var.Buradaki bir çoğunun hataları var.
Ama birisi kendisi değişik şekillerde her gün tahtada işlem yaparken ben bunu asla yapmazken derseki lunar tahtada al-sat yapıyor ben bunu diyene hooop orada dur derim
Bu 1,5 operasyonunu patron yaptı her kim derse ona orada hooop dur derim.Demek zorunda kalırım.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri