Dizi adı Billions
Anlaşılan buralarda bazılarının boş vakti çok.Burada akıl oyunları oynadıklarını sanan bazıları ve burada olayı çözdüklerini sanıp kendilerini ayrı bir noktaya koyan bazıları izlesin belki akılları başlarına gelir.
Ama herkes şunu bilsin burada ne ayakta uyuyan ne de birilerini ayakta uyutmaya kalkışan biz değiliz.Şİmdi benim için hiç fark etmez herkes kafasına göre takılabilir.Ben burada üzerime düşeni fazlası ile yaptım, biz üzerimize düşeni burada fazlası ile yaptık.
Küçükken takımın yıldızı olacak derecede futbol oynardım.Ama övgüyü hep bilmem ne müdürünün oğlu o şu bu alırdı.İşi yapan ben övgüyü alan durumun farkında bile olmayan yalandan yere pohpohlananlardı.Baktım bu iş böyle olmayacak çok önemli bir maçın ilk yarısı sahada gezeleyiverdim.O günden sonra herkes yerini ve haddini bildi.Buna hoca da dahil.Buradaki bazıları tribündeki seyirciden farksız.
O yüzden yazdıklarımı aşağı oynayan tahta yapıcı iyi oku.Alabileceğin tek mal tahtadaki çorba parası için oynayanların malı bizimkilerin hayalini kurup boş yere vakit kaybetme.Hem kendini hem bizi yorma.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 12-07-2019 saat: 09:43.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri