Sayfa 657/981 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 5,249 - 5,256 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Rusya "Türkiye'de Ermenistan kuracağım.." diye ortaya düşerse Patriot'u o zaman almalı,
    şu anda "Türkiye'de Kürdistan kuracağım.." diye ortaya düşen ABD olduğuna göre HSS'ne ayrılan paranın tümünü S400'e yatırmak mantıklı..
    Abi ABD'nin Türkiye'de Kürdistan kurması için hava saldırısı yapması mi gerekiyor?Yani bir bombardıman ile bize saldırıp Kürdistan kuracağını mi düşünüyorsun?

Ya da ABD'nin politikasından dolayı Rus silahlarının alınması gerektiğini mi düşünüyorsun?

Ben S400 lerin alınsa bile ABD'ye karşı kullanılacağını sanmıyorum.

Topraklarimizda üssü olan ve hava gücümüzün çok önemli bir kısmını onlardan aldığımız bir ülke ABD
    Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

2. Sen. Jack Reed tells
    @BBC
    that #Turkey 'will be suspended' from F-35 program now that it accepted delivery of #Russia S-400.

Reed says 'there could be some supply issues' for U.S. by suspending #Turkey from F-35 program + 'that is something we've been planning for.' #Russia S-400 #DOD #Pentagon
    @BBC

bence ertelenecek!

3. Füzelerimiz hayır olsunda neden ankara? Adana veya mersin değil? Hani doğu akdenizi koruyacaktık!? Ankara’da neyi koruyacağız!?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Füzelerimiz hayır olsunda neden ankara? Adana veya mersin değil? Hani doğu akdenizi koruyacaktık!? Ankara�da neyi koruyacağız!?
    ..........[emoji3][emoji106]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Abd'den ilk s-400 açıklaması // savunma bakanı vekili: Türk mevkidaşımla görüşeceğim

abd'den ilk s-400 açıklaması // pentagon: F-35'lerle ilgili duruşumuz değişmedi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Rahmetli İsmet İnönü ne demiş?

Yeni bir dünya düzeni kurulur, Türkiye yerini alır
    Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir, şahsi düşüncelerim hayali çalışmalarımdır. Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim. Trade at your own risk

7. pazarlıklar devam ediyor ,
    muhtemelen güzel yalıyorlar ,
    fiyatlamayı da yaptı.
    çıkıp erteledik diyecekler
    tabi bu dediğim gerçekleşirse bizimkiler demez erteledik diye, muhtemelen abd söyler.

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Şu meşhur ayyaslardan İnönü mü?

Sayfa 657/981 İlkİlk ... 157557607647655656657658659667707757 ... SonSon

Yer İmleri