Amerikan basını, ABD'nin S-400'lerle ilgili Türkiye'ye yönelik yaptırımlarını önümüzdeki hafta açıklamayı planladığını iddia etti.
Bloomberg'in bir kaynağa dayandırdığı haberde, ABD'nin S-400 hava savunma sistemlerinin teslimatı ile ilgili Türkiye'ye yönelik yaptırımlarını önümüzdeki hafta sonu duyurmayı planladığı ileri sürüldü.
Türkiye, Rusya'dan satın aldığı hava savunma sistemi olan S400'leri teslim aldı. Türkiye'nin programdan çıkmasını isteyen ABD'nin, teslimat öncesi açıkladığı yaptırım tehditlerini uygulaması bekleniyor.
Habere göre ajansa konuşan kaynak, ABD yönetiminin S-400 hava savunma sistemlerinin teslimatı ile ilgili Türkiye'ye yönelik yaptırımlarını önümüzdeki hafta sonu duyurmayı planladığını iddia etti.
Kaynağın aktardığı bilgiye göre ABD yönetimi, 'ABD'nin darbe girişiminden sorumlu olduğu yönündeki spekülasyonların alevlenmesinden kaçınmak' için pazartesi günü yapılacak 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kutlamalarının geçmesini beklemek istiyor.
Haberde ayrıca ABD Başkanı Donald Trump'ın ekibinin Türkiye'ye yönelik yaptırım paketini netleştirdiği bilgisine de yer verildi.
Piyasa biraz canlansa zam yapmak için bekleyen dünya kadar insan var. Adam kiraya zam yapamıyor. Diğeri zam yapmasın diye porsiyon küçültüyor. Çalışan zam alamıyor. Biraz piyasa canlansa enflasyon yine yükselecek
Diğer yandan faiz neden enflasyon sonuçsa yakında 0 enflasyon görebiliriz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Gece yoğun geçmiş...
Hep olduğu gibi, gene ortadaki koskoca fili, herkes kendi tuttuğu/hayal ettiği yere göre tanımlamış.
Koca fil gene kurtarmış paçayı.
Bir netleştirme: Enflasyon oranının düşmesi (Enflasyon oranını tabi ki devlet hesaplıyor ve açıklıyor), milletin gelirinin artması falan demek değil sadece fiyatların yükselmesinin görece azalması, gelirlerin de görece yükselmesi demek.
Fiyatların düşmesi demek falan değil.
Biz ne dersek diyelim. Şurası beklenen bir gerçek. ABD yaptırımları ama az ama çok başımıza gelecek...
Benim derdim ABD dostluğu falan değil.
ABD nin yaptırımlarının gene kahraman haline getireceği bu zatın, 17 senedir ABD güdümünde görevini sürdüren BOP eşbaşkanı (malum bunu bizzat Erdoğan ilan etmişti) gibi bir ünvanlı yöneticinin zamanına denk gelmesidir.
17 senelik iktidar döneminde, iktidarının ilk yıllarında kaç defa ABD ne gittiğini, nasıl ağırlandığını, Yahudi lobi ve kuruluşlarıyla nasıl elele kolkola onlardan ödül alarak bu günlere geldiğini unutmamak lazım.
Beni aldattılar diyecekse desin de önce bir duyalım.
Aldatanlar listemizi geliştirelim.
Eğlenceli oluyor...
Gününüz eğlenceli geçsin.
Çok haklısınız açmaz burada başlıyor,toplumun orta direği olan bu kesim zayıfladıkça,toplumun alt ve üst gelir kesimi arasında uçurum oluşuyor,bence parayı yönetenlerin temel hatası bu,ellerindeki imkanlar ya yandaş müteahhitlere yada oy deposu olan kitlelere ''sosyal yardım'' olarak dağıtılıyor,müteahhit parayı yurt dışına çıkarıyor,yardımla geçinen kitleler alışverişlerini yeni türeyen zincir marketlerden görece daha ucuza yapıyor,üretmekten ve çalışmaktan uzaklaşıyor,dolayısıyla bu kesimin şehirlerdeki küçük ve orta ölçekli esnafa hiç faydası olmuyor,bu arada toplumun tutkalı konumundaki orta direk ise sürekli zayıflıyor,almıyor, tüketmiyor,bulunduğum şehirde yüzler asık,siz istediğiniz oranları açıklayın ama bireyler yaşadığı oranları biliyor...
Bu hayat pahallığında kampanya takip edin .
30 lu yumurta 4.95
5 kilo şeker 11.25
5 kilo un 6.45
1 kilo tereyağ 23.90
1 kilo süt 2.35 ya satan yerler var sonuçta
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
ABD yaptırım kararı alırsa;
- Daha kararını vermemiş VW, İzmir'e gelir mi?
- MB beklenen faiz indirimini yapabilir mi?
Yer İmleri