Alıntı Originally Posted by ordinary Yazıyı Oku
Ünlü menkul tamamen patrona çalışıyor. Bu hisseyi düşüren Mondidir. Biz vazgeçelim istiyorlar biz bu hissenin peşini bırakalım istiyorlar. Bu hisseye şu an yapılan Hostile takeover ( düşmanca devralma ) çabasıdır. İlla şirketin içinde değil şirket dışındaki hisselere de pek ala yapılabiliyor bu gördüğünüz gibi.

Suç Spk da Suç Cimer de pabuç gibi cevap dönmeyi biliyorlar bizi bu işe karıştırmayın diye. Bir tane inceleme ekibi atamadılar ilişkili taraflarla olan para akışını incelemek için, kaç senedir yazıyorum kaç senedir...

Ünlü menkul hisse üzerinde sistematik baskı kuruyor... citinin 88 bin lot malı kaldı, 2 tlden beri hisseyi süründürmek için kullandı tüm hisselerini... 25.02.2019 da 2.5 milyon lotu vardı bu kadar toplu bir hissede zaten bu 2.5 milyonun da kimin malı olduğu belli deutsche de hareket etmiyor buraları kullanıyorlar, trde de ünlü yü...

Temmuz sonu Ağustos başı bilançodan önce bakalım resmi hisse alımı olacak mı... kaç paradan olacak... bütün siyasi ekonomik haberleri sonuna kadar sömürdüler iyi haberlerdeyse hiç bir tepki verdirtmediler hisseye. Ben pes etmeyeceğim Mondi! İstersen 0.10 yap hisselerini ben pes etmeyeceğim...
Sizin düşüncelerinize katılıyorum arkadaşım....

Bunların yaptıkları herşey kesinlikle bir algı operasyonudur.... yıldırma bıktırma sattırma ve paslaşmaca devam ediyor.... herkes malına sahip çıksın....bunların inadı inatsa eğer bizlerde birlik olalım,yem olmayalım bu çakallara... bunlarda anlasın artık bu fiyatlardan hisse satılmayacağını...!!!!

Bunlar hisseyi nasıl aşşağı düşürdülerse...kendi aralarında plan yaparak,isteseler istediği yere mal kaptırmadan da paslaşarak götürürler bence...
Fakat bunların amacı başka olunca olay böyle oluyor işte....

Kimseye yatırım tavsiyesi değildir...!!!!