Sayfa 727/981 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 7848 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - II

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci34 Yazıyı Oku
    Kavramların içeriğini bilerek mi konuşuyoruz emin değilim, Allah(cc) a peygambere iman eden müslümandır, müslümansa peygamberin ümmetidir zaten. ÜMMET kelimesine kavramına öcü gibi bir müslüman nasıl bakar? gayri müslüm olana sözüm yok.
    Anladığım kadarıyla kavramlara pek hakim değilsiniz.Çünkü bir Yahudi'de Allah'a ve Peygamber'e iman eder.Sizin mantıkla gidilse yahudiye yahudi değil müslüman denirdi.Tanımlarınız yanlış,belki özünü anlamadığınız için diğer bütün çıkarımlarınız yanlış.Gözden geçirip doğrusunu bulmanızı tavsiye ederim

2. Hayır zoruma giden bizi islama davet ediyor,uyarı göreviymiş.

Biz katolikmiyiz, dinimizi bilmiyormuyuz.?

Aslında çanak ağzı açıyor, tavına gelince ezberini söyleyecek.

Hep aynı iki yüzlülük,hep aynı takkiye.

3.  Alıntı Originally Posted by hunter77 Yazıyı Oku
    gözlüklerini bi çıkartırmısın diyip kafasını gözünü kırıcan ..................................
    Öyle diyorsunuz da bundan sonra bizleri tedavi edecek doktorlar,çocuklarımıza eğitim verecek öğretmenler bu kafadan gelenler olacak.Yani kırsan bir türlü kırmasan başka türlü

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Ümmet, millet 2.plandadır, her şeyden önce homo sapien'iz. Ümmet feodalizmin millet kapitalizmin ürünüdür.

Birisi de Türklüğün tanımını anayasadan hareketle yapmış, bu doğru olsaydı, dünyada azınlık kalmazdı. Ne güzel Yunan da "vatandaşlık bağıyla bağlı herkes yunandir" deyip bizim soydaşları yunanlılaştırırdı. Bulgarlar yapmaya kalkıştı onu ne soydaşlar kabul etti ne de biz. Sosyolojik bir olgunun tanımını yasayla yapmak cin olmadan adam çarpmaya kalkışmaktır. Cahiller belki yutar. Ama hayat bunun dopru olmadığını herkese öğretir.
    Anayasaya Türklük tanımı bir kişinin isteğiyle konulmamıştır. Konuyu araştırırsanız söylediğiniz gibi olmadığını görürsünüz. Uzatmayacağım burada bu konuyu.

5.  Alıntı Originally Posted by egemens Yazıyı Oku
    Timini kitapsizin birine bukadar değer ve cevap verveyin
    Böyle çözüm olmamalı bence,kimi insan kırkında kimisi altmışında doğruyu bulabilir,hiç bulamayan da olabilir ama bu ihtimal oldukça o insanı yok edelim veya yok varsayalım demeyi doğru bulmuyorum.Ayrıca yanlış saat bile 2 defa doğruyu gösterir ve hiç kimsenin doğrusu yüzde 100 doğru değildir,aradabir de olsa doğrusu var mı diye bakmak lazım.Tabi vakit kaybı olur diyene birşey diyemem

AB Dışişleri Bakanları toplantısı tamamlanmış. Bazı yaptırım kararları alınmış.
    Ancak yazılı açıklamanın 15 Temmuz törenlerinden sonra yapılması kararı alınmış.
    Kaynak: NTV

7.  Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Böyle çözüm olmamalı bence,kimi insan kırkında kimisi altmışında doğruyu bulabilir,hiç bulamayan da olabilir ama bu ihtimal oldukça o insanı yok edelim veya yok varsayalım demeyi doğru bulmuyorum.Ayrıca yanlış saat bile 2 defa doğruyu gösterir ve hiç kimsenin doğrusu yüzde 100 doğru değildir,aradabir de olsa doğrusu var mı diye bakmak lazım.Tabi vakit kaybı olur diyene birşey diyemem
    Normal insanlar evet efendim ama kendini onurunu haysiyetini satanlar için bu geçerli değildir enazindan benim neznimde saygılar

8. Onlar zaten gerçekleri bilip söylemiyor ve tamtersi konusuyorlar yani bilinçli yapıyorlar

Sayfa 727/981 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •