Alıntı Originally Posted by Umut0109 Yazıyı Oku
Sayın mohikan inşallah okuyorsunuzdur bu yorumları. Sizin emeğinize saygı duyan bunca insan var burada. Bizleri , kendini bilmez ahlak ve edep yoksunu insanlarla karşılaştırmayın. En kısa zamanda sizi burada görmek umudu ile. (Hisse yorumu yapmanız şart değil, sohbetiniz bile yeter) Saygılarımla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet 3 haftadır uzak kaldığım topikte arkamızdan hisselerini sattırmışım gibi ağlayanlar, kin ve fesatlıklarını kusanlar yanında erdemli, feraset sahibi bir çoğunluk da var. Allah razı olsun.

Geriye doğru okudum, ERSOYDELTA hariç bilgi- grafik paylaşan kimse yok.

mavibeyaz kardeşimizin dediği gibi tüm hissenet forumda bilgi paylaşımı yerlerde sürünmekte.

Önce şu çapsız arkadaşın ben topikten ayrılmadan önceki mesajını, sonra da dünkü mesajını bir okuyunuz ve Türk milletinin ne kadar asil!!! bir millet olduğunu anlayınız.

Alıntı Originally Posted by KemalSoydere Yazıyı Oku
son mohikan senin dalgalarına kurban bu ohal durumu yüzünden iflas ertelemeler bir gün şirketler iflaslarını açıklayacak ozaman pompacılarının ve avanelerinin 15 yılda neler yaptıgını herkes görecek dolar 1.10 2009 yılında Allahtan 2011 yılına kadar abd para bastı Q1 Q2 VE Q3 parasal genişleme oldu yoksa 15 tl olurdu dolar şuan 3.75 tl
 Alıntı Originally Posted by KemalSoydere Yazıyı Oku
Ben hakkımı ararım arkadaş fort oto 25 tl iken düşeçek yok tobo yok omo dedi sattırdı hisseyi paylaşımlarıyla 2 temettü verip 38 tl ye gitti gs 46-50 -65 sabır dalgalar trentler dedi 24 tl oldu hele aselsanda full ters analiz yaptı odasta endekste anladımki bu dalga trentci speklerin adamı hiç mi tutmaz ne sorduysam bist 100 endeksi dahil tutmadı ytd degil asla